Στα Κανάρια νησιά ολοκληρώθηκε το φετινό  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2020. Μετά από 5 αγώνες και αμέτρητες στιγμές δράσης σε άσφαλτο και χώμα, πρωταθλητής Ευρώπης για το 2020 με την υποστήριξη της SEAJETS, αναδείχτηκε ο Ρώσος Alexey Lukyanuk που αγωνίστηκε με Citroen C3 R5 και συγκέντρωσε 121 βαθμούς.

Η SEAJETS, η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε τον ταχύτερο οδηγό και κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο (δύο φορές με τον Alexey Lukyanuk και μία με τον Chris Ingram), δίνοντας ελληνικό χρώμα στον πρωταθλητή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC).

O Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SΕΑJETS, εκφράζει την αγάπη του και το πάθος του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό συμμετέχοντας και ο ίδιος ενεργά στους αγώνες με μεγάλη επιτυχία (έντεκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας στους αγώνες Αναβάσεων και πίστας, πρόεδρος του συνδέσμου οδηγών αγώνων αυτοκινήτου) δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σε μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, επιλέξαμε να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και να υποστηρίξουμε και φέτος κορυφαίους θεσμούς και αθλητές που προάγουν την αριστεία, τη συνέπεια και την πειθαρχία, αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν το όραμα της SEAJETS. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Ελληνική σημαία κυματίζει δίπλα στον πρωταθλητή Ευρώπης για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, το οφείλουμε σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η SEAJETS αποτελεί κομμάτι της επιτυχίας του πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk. Στόχος μας είναι η ελληνική σημαία να βρίσκεται πάντα στο πρώτο σκαλοπάτι της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα.»