Με δύο νέες teaser εικόνες των Cherokee Dakar και Wrangler MOJO concepts, η Jeep αναγγέλλει τη συμμετοχή της στο Easter Jeep Safari, που πραγματοποιείται στο Moab, Utah της Αμερικής τον Απρίλιο.

Η Jeep, συμμετέχοντας –παραδοσιακά- σε 4Χ4 events, όπως το Easter Jeep Safari, που λαμβάνει χώρα στο Moab, Utah της Αμερικής 12-20 Απριλίου, ανακοίνωσε ότι στο εν λόγω event θα παρουσιάσει 6 νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών και δύο πρωτότυπα SUV, τα οποία διαθέτουν έντονα χαρακτηριστικά off-road.

Ειδικότερα πρόκειται για το πρωτότυπο Cherokee Dakar, το οποίο βασίζεται στο νέο Cherokee, αλλά –όσο μπορούμε να διακρίνουμε από την teaser εικόνα- διαθέτει επιπλέον, πιο εξογκωμένους θόλους, με μεγαλύτερα εκτός δρόμου ελαστικά, ενώ ξεχωρίζουν τα κόκκινα φινιρίσματα στις ζάντες και στα πλαίσια των παραθύρων, αναφορικά με το «απλό» μοντέλο.

Παράλληλα, στο ίδιο εκτός δρόμου «ταξίδι» θα κάνει ντεμπούτο και το νέο Wrangler MOJO concept, το οποίο είναι βασισμένο στο Wrangler, ενώ από την teaser φωτογραφία βλέπουμε ότι διαθέτει επιπλέον έναν καινούργιο προφυλακτήρα μπροστά με βαρούλκο και σκοινί έλξης και μεγαλύτερα off-road ελαστικά.

Σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία δεν έχει αναφερθεί κάτι επίσημα, όμως η Jeep επιβεβαίωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δώσει στη δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά των εν λόγω concepts και θα αποκαλύψει περισσότερα και για τα άλλα 4 μοντέλα της.

Πηγή: autotriti.gr