Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το μοναδικό προϊόν το οποίο μπορείς να κλείσεις γρήγορα και εύκολα ακόμα και από την παραλία. Εσύ περιμένεις ακόμα;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές ήδη έχουν ξεκινήσει ή οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι την άδεια σου. Έχεις φτιάξει πρόγραμμα με τους προορισμούς, όμως μήπως ξέχασες κάτι;

Έχεις κάνει check στον μηχανικό έλεγχο, check στα πράγματα που θα πάρεις, όμως εκκρεμεί ακόμα η online ασφάλεια αυτοκινήτου.

Θα ήταν κρίμα να σε πιάσει το καλοκαίρι στην παραλία με καστράκια από άμμο και εσύ να σκέφτεσαι αν χρειάζεσαι θραύση κρυστάλλων ή όχι.

Για να μην ζήσεις αυτό το σενάριο δες πως θα κλείσει φτηνή online ασφάλεια αυτοκινήτου στη στιγμή!

Αφιέρωσε χρόνο (όχι πολύ)

Κάνε μία γρήγορη αναζήτηση για οικονομικές online ασφάλειες αυτοκινήτου και δες τι πακέτα υπάρχουν. Σύγκρινε τα και προσθέτοντας τις επιπλέον καλύψεις και είσαι έτοιμος! Για να κερδίσεις χρόνο, προτίμησε την πλατφόρμα κάποιο aggregator, δηλαδή ενός site που συνεργάζεται απευθείας με τις ασφαλιστικές και σου βγάζει real time τιμές και καλύψεις, χωρίς κόστος!

Χρησιμοποίησε εκπτωτικούς κωδικούς

Μήπως έχεις κινητό τηλέφωνο ή τραπεζική κάρτα σε κάποια επιχείρηση που συνεργάζεται με την ασφαλιστική σου; Εάν ναι, τότε φρόντισε να το δηλώσεις και να πάρεις την έκπτωση που σου αναλογεί μέσα από τα πακέτα επιβράβευσης πελατών. Έτσι η online ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο οικονομική για εσένα!

Απέφυγε το πρώτο αποτέλεσμα

Το πρώτο αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που σου κάνει. Προσπάθησε να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία γιατί θα δεις πραγματική διαφορά. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ οικονομική, αρκεί να την ανακαλύψεις!

Πάρε ετήσιο συμβόλαιο

Γιατί να ασχοληθείς ξανά σε 3μήνες; Κάνε από την αρχή ένα ετήσιο συμβόλαιο online ασφάλειας αυτοκινήτου και δες πόσα χρήματα θα εξοικονομήσεις σε σχέση με 2 6μηνες ή 4 3μηνες. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει ένα συμβόλαιο, τόσο περισσότερο κερδίζεις.

Ειδικές ομάδες

Άνεργοι, ένστολοι, ιερείς, δημόσιοι υπάλληλοι και άλλες ειδικές ομάδες έχουν εκπτώσεις. Επικοινώνησε με την εταιρεία που θες και ρώτησε για τις τιμολογιακές πολιτικές στις online ασφάλειες αυτοκινήτου. Τα πιο όμορφα δώρα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για την online ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη συντήρηση του οχήματος σου, να είσαι ενημερωμένος για θέματα σχετικά με την οδήγηση και πολλά άλλα, επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr.