Θες ασφάλεια αυτοκινήτου, που σε καλύπτει στο 100% και δεν κοστίζει πολλά; Δες τον τρόπο να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα με τα παρακάτω έξυπνα tips.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον δεν είναι το πανάκριβο προϊόν που έβλεπες ως μία πρόσθετη υποχρεώσω. Αντιθέτως, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, από την άνεση του καναπέ σου χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι.

Δες πως μπορείς να αποκτήσεις φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με μερικά έξυπνα tips.

Κινήσου ηλεκτρονικά

Αναζήτησε την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το διαδίκτυο. Θα διαπιστώσεις πως τα direct συμβόλαια ασφάλειας αυτοκινήτου, είναι πολύ οικονομικότερα. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχουν διαμεσολαβητές που αυξάνουν την τιμή. Έτσι μπορείς να αγοράζεις το συμβόλαιο σου απευθείας από την εταιρεία, χωρίς επιπλέον κόστος προμήθειας.

Κάνε σύγκριση

Η σύγκριση τιμών και υπηρεσιών θα δεις πως είναι μία πολύ καλή λύση για να κερδίζεις χρήματα σε κάθε αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου. Μην κάνεις απευθείας ανανέωση του συμβολαίου που έχεις, αλλά αντιθέτως δώσε ευκαιρία σε νέες εταιρείες που προσφέρουν οικονομικότερα πακέτα.

Επένδυσε στον χρόνο

Το μεγάλο λάθος είναι να κάνεις συνεχώς μικρά συμβόλαια ασφάλειας αυτοκινήτου. Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο καλύτερος τρόπος να σώσεις χρήματα και να έχεις για πολύ καιρό προστασία από κάθε κίνδυνο. Φρόντισε να βλέπεις το συνολικό κόστος και όχι το βραχυπρόθεσμο. Η επένδυση στον χρόνο σε συμφέρει.

Δες το πραγματικό όφελος

Αυτό σημαίνει πως μπορεί για λίγα μόνο ευρώ που κόστιζε μία επιπλέον κάλυψη, εσύ να χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να πληρώσεις αρκετά περισσότερα. Με απλά λόγια μη φοβάσαι να πάρεις μία επιπλέον κάλυψη. Πρόκειται για πραγματικές διευκολύνσεις που προσφέρει οικονομία μελλοντικά. Δες το πραγματικό όφελος από μία ασφάλεια αυτοκίνητου μέσα από τις ποιοτικές υπηρεσίες που σου προσφέρει.

Κάνε χρήση των εκπτώσεων σου

Υπάρχουν δύο τρόποι να λάβεις εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σου. Ο πρώτος είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον κωδικό από προγράμματα επιβράβευσης πελατών, άλλων εταιρειών και ο άλλος είναι να ανήκεις σε κάποια ειδική ομάδα όπως ένστολοι, άνεργοι, ιερείς, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ. Ενημερώσου για τις εκπτώσεις που παρέχονται σε αυτές τις ομάδες, επικοινωνώντας άμεσα με την ασφαλιστική εταιρεία.