Η Mazda φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της και υπόσχεται ότι, ο επόμενος αιώνας της ζωής της ξεκινά με το ίδιο καινοτόμο πνεύμα.

Έτσι στο περίπτερο της Γενεύης παρουσιάζεται το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα μπαταριών της μάρκας, το ολοκαίνουριο MX-30. Το μοντέλο, συνδυάζοντας την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης e-Skyactiv και τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo, αποδίδει φόρο τιμής στην κληρονομιά των συναρπαστικών σπορ μοντέλων της μάρκας, χάρη στις ‘freestyle’ (με άνοιγμα από την κεντρική κολώνα) πίσω πόρτες του, αλλά και τις λεπτομέρειες της διακόσμησης από φελλό στο εσωτερικό του, που παραπέμπουν στην εποχή των πρώτων ταπεινών βημάτων της μάρκας.

Το περίπτερο της Mazda στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα βρίσκεται στην αίθουσα 6, στο stand 6050, επισκέψιμο από το κοινό από 5/3 έως και 15/3/2020, ενώ το Press Conference θα πραγματοποιηθεί στις 3/3, στις 12.30 μμ.

Εκτός από το ολοκαίνουργιο MX-30, θα παρουσιαστούν και άλλα εκθέματα της 100χρονης ιστορίας της μάρκας, και φυσικά τα μοντέλα της σημερινής γκάμας της εταιρείας.

Νίκος Τσάδαρης