Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει λαμπτήρες LED με την υπογραφή της Sengled και να εξοικονομήσει ως και 84%* ενέργεια σε σχέση με τους κλασικούς λαμπτήρες πυράκτωσης.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα τους καύσιμα Shell VPower, Shell VPower Racing ή Shell VPower Diesel μπορούν να αποκτήσουν 3 λαμπτήρες LED Sengled με επιπλέον χρέωση μόλις 3,50€.

Συγκεκριμένα, μπορούν να αποκτήσουν 3 λαμπτήρες LED Ε27 Sengled με κλασικό βίδωμα και σχήμα, κατανάλωσης 9,5W, για αντικατάσταση 60W πυράκτωσης, οι οποίοι προσφέρουν εξοικονόμηση έως 84%. Οι λαμπτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρεμαστά φωτιστικά, φωτιστικά χελώνες, εξωτερικά και χωνευτά μπετού, πλαφονιέρες, ανεμιστήρες οροφής κα.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και αλλάξτε τα φώτα του σπιτιού σας!

*Η εξοικονόμηση έως και 84% επιτυγχάνεται με αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων πυράκτωσης με αντίστοιχης φωτεινότητας LED.