Ως μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του χαρακτήρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ τη νίκη του στο γερμανικό γκραν πρι.

Ο γερμανός πιλότος τόνισε πως όλο το τριήμερο ήταν τέλειο όσον αφορά την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά και της ατμόσφαιρας που είχε δημιουργήσει ο κόσμος.

Η νίκη στο Νίρμπουργκρινγκ ήταν σημαντική για το γερμανό πιλότο, αφού ήταν η πρώτη εντός έδρας, μετά από έξι προσπάθειες.

«Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, το να βλέπεις τους ανθρώπους να χειροκροτούν, να ακούς να φωνάζουν το όνομα σου, παρά το θόρυβο του κινητήρα, να βλέπεις το όνομα σου στις μπαριέρες είναι κάτι το φανταστικό.

Είναι κάτι που σου προκαλεί ανατριχίλα, είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσεις. Αυτή ήταν η έκτη μου προσπάθεια για να κερδίσω τον εντός έδρας αγώνα μου. Όλο το τριήμερο ήταν άψογο», ήταν τα λόγια του γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις μία νίκη. Ο κόσμος που παρακολουθεί τον αγώνα δεν μπορεί να δει πόσο στα όρια βρίσκεσαι. Στην πραγματικότητα η απόσταση ενός τέλειου γύρου από έναν καταστροφικό είναι πολύ μικρή.

Κάποια στιγμή έχασα το σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα, KERS, αλλά ευτυχώς λειτούργησε, γιατί αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Πηγή: sport-fm.gr