Ο αντιπρόεδρος της Nissan, Andy Palmer, αποκάλυψε ότι ο ισχυρός άνδρας της αυτοκινητοβιομηχανίας, Carlos Ghosn, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει λουκέτο στην Infiniti!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Palmer, ο Ghosn του είπε: «Δεν χρειαζόμαστε την Infiniti, απλά εμείς δεν χρειαζόμαστε αυτό το εμπορικό σήμα. Δεν πρέπει να έχουμε την Infiniti, μπορείς να την κλείσεις άμα θέλεις»!

Ο Palmer αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία καθιστώντας την περισσότερη αυτόνομη από τη Nissan. Θεωρεί δε ότι η Audi είναι η μοναδική πολυτελής φίρμα που δεν επηρεάζεται από τη mainstream παραγωγή της Volkswagen.

Όπως εξήγησε, ο αντιπρόεδρος της Nissan, η απόσταση μεταξύ των μοντέλων της Audi και της Volkswagen, επέτρεψε στις δύο εταιρείες να δημιουργήσουν μια σειρά από επαγγελματίες που κατανοούν την πολυτελή αγορά μέσα από έναν πολυτελή τρόπο.

Στην προσπάθειά του να δώσει νέα πνοή, ο Palmer προσέλαβε τον Johan de Nysschen, τον πρώην επικεφαλής της Audi Αμερικής, ως νέο πρόεδρος της Infiniti.

H συνεργασία με τη Daimler, η μεταφορά των κεντρικών γραφείων στο Χονγκ Κονγκ, αλλά και η παραγωγή των Q50 και JX, υπό το δόγμα του ότι η Infiniti, πρέπει να γίνει περισσότερο πολυτελής και λιγότερο δυναμική, δίνει μια ελπίδα, αλλά το μέλλον της κρίνεται ακόμα αβέβαιο.

Πηγή: autotriti.gr