Η TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ θα συμμετέχει στο διεθνές EKO RALLY ACROPOLIS 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σαν υποστηρικτής της ομάδας CITROEN KARELLIS.

Το ελληνικό πλήρωμα, που αποτελείται από τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Ηλία Παναγιωτούνη, θα λάβει μέρος στους αγώνες με ένα DS 3 R3 MAX, της CITROEN RACING και με την υποστήριξη της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας CITROEN και του Ομίλου Συγγελίδη.

Για ακόμα μια φορά, τα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά TOTAL QUARTZ θα προστατέψουν και θα ενισχύσουν την απόδοση του κινητήρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου της CITROEN RACING καθόλη τη διάρκεια των αγώνων που θα διεξαχθούν στη Λαμία, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, 1-3 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στις ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Μάλιστα, η εκκίνηση του φετινού αγώνα θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης από όπου θα ξεκινήσουν όλα τα αγωνιστικά και θα κατευθυνθούν για την πρώτη ειδική, στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

Τα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της TOTAL ανέπτυξαν πρόσφατα τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 και TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, εγκεκριμένα από τον Όμιλο PSA (PEUGEOT-CITROEN-DS). Προσφέρουν προστασία από τη φθορά μειώνοντας την τριβή, αποφεύγοντας την υπερθέρμανση, εξασφαλίζοντας την καθαρότητα των μηχανικών μερών, καθώς και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

8wokphth

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30

Το λιπαντικό εργοστασιακού γεμίσματος του ομίλου PSA (PEUGEOT-CITROEN-DS) και ειδικότερα για τους εξοπλισμένους με e-HDI, τεχνολογία Stop & Start για κίνηση στην πόλη, αλλά και για υβριδικά αυτοκίνητα. Συνθετικής τεχνολογίας, με σύνθεση Low SAPS ιδανικό για κινητήρες βενζίνης και diesel. Ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για την άριστη απόδοση και προστασία του κινητήρα.

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30

Τεχνολογία «οικονομίας καυσίμου», εγκεκριμένη με την πιο σύγχρονη προδιαγραφή του ομίλου PSA. Ειδικά σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης και diesel των τελευταίων μοντέλων CITROEN PEUGEOT και DS και για τα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων που διαθέτουν.