Η βρετανική premium μάρκα παρουσιάζει τα μοντέλα της από 11 – 19 Νοεμβρίου 2017 στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Στην φετινή «Αυτοκίνηση» η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει μοντέλα, όπως το Countryman, το John Cooper Works Clubman, το 5θυρο Mini (έκδοση Seven) και το ολοκαίνουργιο Countryman Plug-In Hybrid.

Mini Countryman Plug – In Hybrid

maian1Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της (πρώην) βρετανικής μάρκας προετοιμάζει το δρόμο για την γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων. Το Cooper S E Countryman ALL4 υπερβαίνει εύκολα τα όρια της αστικής μετακίνησης με μηδενικές εκπομπές CO2, ενώ η ηλεκτρική ενέργεια είναι επαρκής για την κάλυψη των αναγκών της καθημερινής οδήγησης.

Mini 5θυρο – Έκδοση Seven

maian4

Το νέο Seven υπογραμμίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα, τις βρετανικές ρίζες και τη φιλοσοφία του ιδρυτή της premium μικρής κατηγορίας όπως έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων. Το όνομά του προέρχεται από το Austin Seven, το μοντέλο με το οποίο ξεκίνησε η παραγωγή του κλασικού Mini το 1959.

Mini John Cooper Works Clubman

maian3

Το νέο John Cooper Works Clubman συνδυάζει αγωνιστική αίσθηση με περισσότερη ευρυχωρία, χρηστικότητα και άνεση για μακρινά ταξίδια. Με τεχνολογίες συστημάτων κίνησης και ανάρτησης βασισμένες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και τετρακίνηση ALL4 στον βασικό εξοπλισμό, το νέο μοντέλο υπόσχεται υψηλά επίπεδα οδηγικής διασκέδασης.

Mini Countryman

maian2

Η νέα γενιά Countryman προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές καθώς και υψηλότερα επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας, ενώ είναι ακόμα πιο εξελιγμένο σε σπορ αίσθηση, απόδοση και premium χαρακτηριστικά. Εκτός από το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το αυτοκίνητο προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες από 1.500 κ.εκ, ενώ το σύστημα τετρακίνησης ALL4 διατίθεται σε τέσσερα μοντέλα.

 Νίκος Τσάδαρης