Η ισπανική φίρμα παρουσιάζει το νέο σεντάν με το όνομα IBL στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το οποίο έχει σαν στόχο να ανανεώσει την εικόνα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σπορτίφ όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα Seat αλλά και οικογενειακό χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του VW Group, ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος. Αυτό ακριβώς είναι το νέο Seat IBL, κι’ ας βρίσκεται σε μορφή concept, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Έτσι, μετά το ηλεκτροκίνητο IBE και το crossover ΙΒΧ, το IBL έρχεται να ολοκληρώσει τη σπουδή που με τη σειρά της θα διαμορφώσει τη νέα σχεδιαστική τάση για την ισπανική εταιρεία, ενώ την ίδια στιγμή θα της χαρίσει και υψηλό επίπεδο τεχνολογίας.

Το IBL είναι σχεδιασμένο στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας η οποία είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό, αναφέροντας πως το τετράθυρο κουπέ, αμάξωμα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις κλασσικές σεντάν φόρμες που γνωρίζουμε, και από τα γνωστά μας… crossover. Οι διαστάσεις του μοντέλου είναι τα 4,67 μέτρα συνολικού μήκους, και τα 1,85 μέτρα πλάτους, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,71 μέτρα, που σημαίνει πολύ καλούς εσωτερικούς χώρους.

Τα εμπρός φώτα του IBL είναι τεχνολογίας LED, ενώ άλλα εντυπωσιακά στοιχεία είναι οι ζάντες που τουλάχιστον στο πρωτότυπο φτάνουν τις 20 ίντσες, καθώς και το diffuser στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Το IBL θα κινείται από υβριδικό σύστημα τεχνολογίας plug-in το οποίο μάλιστα θα έχει τρεις λειτουργίες: Travel, Sport και Efficiency, ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμεί να κινηθεί ο οδηγός.

Πηγή: autotriti.gr