Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Φλάβιο Μπριατόρε από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρωτάθλημα της Formula 1, το οποίο προηγουμένως ήταν καταθλιπτικό.

Η αλλαγή των κανονισμών και τα νέα ελαστικά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά όπου έχουν κάνει τη Formula 1 ξανά ενδιαφέρουσα, για τον Φλάβιο Μπριατόρε.

Ο Ιταλός, αν και είδε το GP της Κίνας από την τηλεόραση, το απόλαυσε σαν να ήταν εκεί, αφού δεν μπορούσε να προβλέψει ποιος θα είναι τελικά ο νικητής.

«Είδα τον αγώνα στην τηλεόραση και ομολογώ ότι ποτέ ξανά δεν είχα διασκεδάσει με έναν αγώνα τόσο πολύ. Συνηθίζαμε να βλέπαμε βαρετές κούρσες μονοθέσιων: όποιος ήταν μπροστά θα έμενε εκεί μέχρι το τέλος, αν δεν έκανε λάθη», είπε ο ενθουσιασμένος Μπριατόρε στην Gazzetta dello Sport, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πέρα από την κάθε άποψη που υπάρχει, πρέπει να πούμε ότι τώρα το θέμα του νικητή είναι ανοιχτό: Ο Γουέμπερ ξεκίνησε 18ος και τερμάτισε μόλις εφτά δευτερόλεπτα πίσω από το νικητή και με μερικούς παραπάνω γύρους θα μπορούσε να έχει νικήσει. Οπότε μπορώ να πω ότι οι νέοι κανονισμοί έχουν κάνει τη Formula 1 να προκαλεί συγκινήσεις.

Πριν ήταν καταθλιπτική, ενώ τώρα είναι απρόβλεπτη. Τα ελαστικά έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο».

Πηγή: auto24.gr