Η :Dribe, η Δανέζικη καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα της κινητικότητας, καθώς για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία επιλογής οχήματος για κάθε περίσταση και ανάγκη, όπως και όποτε θέλει ο χρήστης της υπηρεσίας, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

Απλή στη χρήση

Κάνοντας εγγραφή δωρεάν στη :Dribe, ο ενδιαφερόμενος έχει την ελευθερία να ενεργοποιήσει συνδρομή χωρίς χρονικούς περιορισμούς και να μισθώσει (το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες) το όχημα της επιλογής του, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο. Παράλληλα, απολαμβάνει τις υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής του.

100% Digital

Κλείνεις online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό τηλέφωνο.

Ευελιξία χωρίς δέσμευση

Η υπηρεσία επιτρέπει την αλλαγή οχημάτων ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες του χρήστη, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

Μεγάλη γκάμα οχημάτων

Η :Dribe στην Ελλάδα δίνει την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια τεράστια γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar (η οποία έφερε την :Dribe στην Ελλάδα) . Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino, είναι στη διάθεση των χρηστών της υπηρεσίας.

Η :Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store, ενώ προς το παρών διαθέτει δυο σημεία διανομής αυτοκινήτων στο λεκανοπέδιο που σύντομα θα επεκταθούν σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο dribe.gr και στο @dribegreeceστο IG.