Ένας Αυστραλός ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, αφού έκανε μια αηδιαστική ανακάλυψη στο χαλί του σπιτιού του. Μοιραζόμενος σε μια δημοφιλή σελίδα στο Facebook, ο άντρας αποκάλυψε ότι είδε μανιτάρια να φυτρώνουν στο χαλί έξω από το μπάνιο του.

Μια φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί με την ανάρτηση έδειχνε δύο μικρά μανιτάρια, πορτοκαλί χρώματος, να βγαίνουν από ένα κενό μεταξύ του χαλιού και του σοβατεπί. «Κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει! Το μανιτάρι βρίσκεται στα όρια του χαλιού μας και συνεχώς βρέχεται και φυτρώνουν μανιτάρια!», έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του Facebook. «Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το υγρό χαλί εκεί για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό;», διερωτάται.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε ότι τα μανιτάρια είχαν φυτρώσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες. «Δεν ήταν εκεί σήμερα το πρωί! Μέχρι τις 3 το απόγευμα, που γύρισα σπίτι, ήταν τόσο μεγάλα!», πρόσθεσε.

Εκατοντάδες χρήστες αντέδρασαν στην αγωνιώδη ανάρτηση του ιδιοκτήτη του σπιτιού, με πολλούς να του συνιστούν να προετοιμαστεί για έναν δαπανηρό και χρονοβόρο καθαρισμό. «Είχαμε αυτό το πρόβλημα. Η ντουζιέρα του μπάνιου μας είχε διαρροή και είχαμε και σάπια ξύλα στον τοίχο, τα οποία στη συνέχεια πήραν τερμίτες μέσα τους, επειδή η υγρασία προσελκύει, επίσης, τερμίτες», ανέφερε ένα άτομο.

«Η ασφάλεια δεν το κάλυπτε και μας κόστισε 30.000 δολάρια για να ξανακάνουμε το ντους, να θεραπεύσουμε τους τερμίτες, να βάλουμε φράγμα τερμιτών, να βγάλουμε τον τοίχο και να τον αντικαταστήσουμε. Η συμβουλή μου: δεν μπορείτε να το αγνοήσετε αυτό. Όσο περισσότερο καιρό έχετε υγρασία, τόσο περισσότερα προβλήματα θα έχετε με ζημιές. Φέρτε έναν υδραυλικό το συντομότερο δυνατό και βρείτε την πηγή της διαρροής», τον συμβούλευσε ένας, σύμφωνα με το nypost.com.