Θρίλερ με τον θάνατο των πεθερικών του οδηγού του Nascar, Jimmie Johnson και του 11χρονου ανιψιού του Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, η πεθερά του οδηγού , Terry Janway, πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της Jack Janway και τον εγγονό τους Dalton, αργά το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της οικογένειας στην Οκλαχόμα.

Η 68χρονη Terry, βρέθηκε νεκρή μέσα στo σπίτι μαζί με τον 69χρονο σύζυγό της Jack και τον 11χρονο εγγονό τους Dalton σύμφωνα με την αστυνομία. Η Terry και ο Jack ήταν οι γονείς της συζύγου του Johnson, Chandra.

«Σας παρακαλώ πείτε μου ότι αυτό δεν συμβαίνει στ’ αλήθεια, σας παρακαλώ κάποιος», έγραψε η Marianne Janway, κουνιάδα του Johnson, στο Facebook. Αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση είπε στο People ότι μια γυναίκα που πιστεύουν ότι ήταν η Terry τηλεφώνησε στο τμήμα και είπε ότι κάποιος είχε όπλο και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν ένα άτομο νεκρό στο διάδρομο και στη συνέχεια άκουσαν άλλον έναν πυροβολισμό. Ο αστυνομικός βρήκε στη συνέχεια δύο ακόμη πτώματα σε άλλο σημείο του σπιτιού. Οι θάνατοι τους ερευνώνται ως δολοφονία-αυτοκτονία και η αστυνομία λέει ότι η πεθερά του Johnson, Terry Janway, πιστεύεται ότι είναι ο βασική ύποπτος.

O Jimmie και η και η Chandra παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν δύο κόρες.

Ο δήμαρχος του Muskogee Marlon Coleman είπε στο FOX23 ότι γνώριζε καλά την οικογένεια και ότι ήταν εξέχοντα μέλη της κοινότητας. «Ήταν τραυματικό να ανακαλύπτω ότι μια οικογένεια που είχε συνεισφέρει τόσο πολύ στην κοινότητά μας ενεπλάκη σε τέτοιου είδους περιστατικό», είπε ο δήμαρχος.

Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια

Η τραγωδία έρχεται εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του 27χρονου γιου του Janway, Jordan, κατά τη διάρκεια ενός δυστυχήματος με αλεξίπτωτο στην Καλιφόρνια. Ο Jordan σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με έναν άλλο αλεξιπτωτιστή κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης και δεν κατάφερε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.