Mετά την ανταρσία της Wagner και την ταραχή που σημειώθηκε στη χώρα του ο Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στα σχέδια του Κρεμλίνου για την Ουκρανία.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας στη ρωσική κρατική τηλεόραση υπογράμμισε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Άμυνας και ότι η χώρα του, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στα σχέδια της, με σημείο αναφοράς «την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία».

Τα σχόλια του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν στον ανταποκριτή του Κρεμλίνου Πάβελ Ζαρούμπιν μεταδόθηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την κρατική τηλεόραση ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

Θα λάβει μέρος σε μία συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας την επόμενη εβδομάδα

Στο μεταξύ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα λάβει μέρος σε μία συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.

Η αναφορά έγινε από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Vesti, χωρίς να διευκρινιστεί, αν η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή ή αν θα μεταφερθεί σε άλλη ημέρα, για να πραγματοποιηθεί πιο σύντομα.