Ένα μοντέλο του Onlyfans σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ο «νούμερο ένα» πελάτης της, ήταν στην πραγματικότητα ο πατριός της, ο οποίος έδωσε περίπου 2.000 δολάρια για να τη δει να κάνει σεξ με τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Taila Maddison από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, όπου εξιστόρησε την ιστορία της. Όπως ανέφερε, από τη πρώτη στιγμή που άρχισε να αναρτά περιεχόμενο για ενήλικες, απέκτησε ένα συγκεκριμένο ακόλουθο.

Αυτός ο χρήστης έδωσε περίπου 1.067 λίρες, δηλαδή σχεδόν 2.000 δολάρια, κάνοντας ορισμένα αιτήματα, όπου μεταξύ άλλων ήταν να τη βλέπει να κάνει σεξ. Η ίδια επικοινωνούσε τακτικά μαζί του, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι στις επαφές, είχε ένα άτομο με το ίδιο όνομα, όμως με τον «νούμερο ένα» πελάτης της.

«Κατέστρεψα τον γάμο της μητέρας μου, δεν σχεδίαζα ποτέ να πω αυτή την ιστορία στο TikTok, αλλά εδώ είμαστε. Όταν λοιπόν ξεκίνησα για πρώτη φορά την ιστοσελίδα μου, είχα έναν πελάτη που ήταν ο “νούμερο ένα” πελάτης μου, αγόραζε κάθε πράγμα που του έστελνα, ήταν λίγο πολύ οπαδός μου από την αρχή. Μιλούσαμε κάθε μέρα, έκανε προσαρμοσμένα αιτήματα, πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και είχε επίσης ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα χρήστη στην ιστοσελίδα μου», είπε χαρακτηριστικά.

@ta1laaa

MORTIFIED- 4th episode of my series #VIRAL #FYP #DRAMA #trauma

♬ original sound – Tai 🖤

Όταν όμως ανακάλυψε ποιος ήταν, είπε πως «έλαβα ένα μήνυμα από τον πατριό μου που έλεγε “γεια σου Tay μπορούμε να μιλήσουμε;». «Αλλά ναι, αν θέλετε να μιλήσουμε για παιδικό τραύμα, ο πατριός μου με παρακολουθούσε να κάνω σεξ με τον σύντροφό μου για δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, μπλόκαρε τον πατριό της σε όλες τις πλατφόρμες και έκτοτε δεν έχει νέα του, ενώ η μητέρα της έμαθε την ανατριχιαστική αλήθεια.