Ο Ρίσι Σούνακ μέσα σε επτά χρόνια από απλός βουλευτής έγινε πρωθυπουργός της Βρετανίας και ενώ αρκετοί θεώρησαν ότι τον βοήθησε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, η μητέρα της συζύγου του ξεκαθάρισε την κατάσταση, δίνοντας τα εύσημα στην κόρη της.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η 72χρονη Σούντα Μούτρι υποστηρίζει πως η 42χρονη κόρη της Αξάτα, η οποία παντρεύτηκε τον Ρίσι το 2009, όχι μόνο επηρέασε τις διατροφικές του συνήθειες, αλλά «τον έκανε πρωθυπουργό».

«Όταν η κόρη μου μίλησε στο γαμπρό μου για την οικογενειακή μας παράδοση, δεν ήξερε τίποτα γι’ αυτήν ή για τον γκουρού για τον οποίο νηστεύουμε», ανέφερε και πρόσθεσε πως «είπε στην κόρη μου: “Εντάξει, η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα” και εκείνη την ημέρα τρώει μόνο ένα γεύμα».

«Απλά κοιτάξτε την ικανότητα των γυναικών», είπε στη συνέχεια, διευκρινίζοντας πως «κατάφερε να κάνει τον σύζυγό της επιχειρηματία», αναφερόμενη στον δισεκατομμυριούχο Ναραγιάνα Μούρτι, ο οποίος ίδρυσε τον γίγαντα της πληροφορικής Infosys.

«Αλλά η κόρη μου κατάφερε να κάνει τον σύζυγό της πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε όμως με νόημα, αναφερόμενη στην κόρη της.