Άκουσε το Άγιο Πνεύμα, αισθάνθηκε για πρώτη φορά τα πόδια της, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και περπάτησε. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η 46χρονη σήμερα Delia Knox, που παρέμενε παράλυτη από τη μέση και κάτω από τα Χριστούγεννα του 1987, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Όπως αναφέρει η Delia, η ζωή της άλλαξε με μία και μοναδική επίσκεψη στο θεραπευτικό πνευματικό κέντρο «Bay of the Holy Spirit Revival» στην Αλαμπάμα, κατά τη διάρκεια συνάντησης ευαγγελιστών. Ο ιεροκήρυκας που εργαζόταν στο πνευματικό κέντρο, κάλεσε τον σύζυγό της να προσευχηθεί για εκείνη. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως άκουσε τότε μία φωνή, το Άγιο Πνεύμα όπως λέει, που της είπε «σήκω όρθια». Για πρώτη φορά ένιωσε τα πόδια της και ένιωσε πως μπορεί να περπατήσει. Άρχισε τότε να σηκώνεται σιγά σιγά από την αναπηρική καρέκλα και υποβασταζόμενη αρχικά από δύο άνδρες και στη συνέχεια με τις δικές της δυνάμεις, περπάτησε.

Το περιστατικό καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.