Άναυδοι έμειναν οι θεατές ενός σόου στις ΗΠΑ, όταν ένας κασκαντέρ έπεσε από μεγάλο ύψος στα Universal Studios στο Χόλιγουντ, επιχειρώντας μακροβούτι -τυλιγμένος στις φλόγες- ύψους 9 μέτρων στην πισίνα που βρίσκεται εκεί και είχε πολύ άσχημη κατάληξη, με τον άνθρωπο να οδηγείται αμέσως στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο κασκαντέρ έπαιζε τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από το ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

Πλάνα που τραβήχτηκαν μετά από το τρομερό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον κουβαλάνε εκτός της πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου νεαρού αυτή την στιγμή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμα τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή από κάτι άλλο.