Μια απίστευτη ιστορία φρίκης που μοιάζει βγαλμένη από ταινία, ισχυρίστηκε ότι έζησε μια έγκυος με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, καθώς ανέφερε ότι η νέα φίλη της, στη πραγματικότητα ήθελε να την δολοφονήσει και να κλέψει το μωρό της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 29χρονη πλέον Angelique Robledo ανέφερε ότι στην ηλικία των 18 ετών έμεινε έγκυος και μέσω κοινών γνωστών γνώρισε την συνομήλικη Kassandra Toruga, που ανέφερε πως ήταν κι εκείνη έγκυος και μάλιστα στον ίδιο μήνα.

Αμέσως ξεκίνησαν να μιλάνε, μέχρι που βγήκαν για πρώτη φορά σε ένα κατάστημα παιδικών ειδών, με την Angelique να αγοράζει πράγματα για το baby shower που ετοίμαζε. Έκτοτε, οι δύο γυναίκες δεν συναντήθηκαν για δύο εβδομάδες, μέχρι που η Kassandra πήγε στο σπίτι της φίλης της, ενώ έλειπε ο σύντροφος της δεύτερης στη δουλειά.

Η Angelique Robledo

Όπως αναφέρει, η 29χρονη, τότε η 18χρονη «έφτασε με μια μεγάλη τσάντα και της άνοιξε την πόρτα η μαμά μου, που ήταν στο σπίτι. Περάσαμε την μέρα κουβεντιάζοντας, όμως αισθανόμουν κάπως περίεργα». Έτσι, πήγε με την μητέρα της στη κουζίνα και μίλησε για το προαίσθημα της και τόνισε πως ενώ κι οι δύο ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η κοιλιά της φίλης της δεν φαινόταν. Παρόλα αυτά, η μητέρα της την καθησύχασε και είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, καθώς είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών της εγκυμοσύνης, μια γυναίκα να συμπεριφέρεται περίεργα.

Οι δύο γυναίκες επέστρεψαν λοιπόν στο σαλόνι, σαν να μην είχε προηγηθεί ποτέ αυτή η κουβέντα, όμως τότε η Kassandra άρχισε να ρωτάει την μαμά της φίλης της, για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η καισαρική και τι σημαίνει αυτό για μια γυναίκα.

Τα μακάβρια δώρα

Η Kassandra λοιπόν έμεινε σπίτι μέχρι αργά και δεν έφυγε ούτε όταν το ζήτησε με ευγενικό τρόπο η Angelique. Αντιθέτως, έδειξε χαρούμενη όταν η μητέρα της φίλης της, πήγε να πάρει από την προπόνηση ποδοσφαίρου τα άλλα δύο μικρότερα παιδιά της.

Τότε, είπε στην Angelique να κλείσει τα μάτια της για να πάρει τα δώρα της, με εκείνη να βγάζει από την τσάντα λούτρινα αρκουδάκια και παιδικά είδη, που είχε δει στο κατάστημα η Angelique, αλλά δεν αγόρασε γιατί δεν είχε λεφτά.

Στη συνέχεια, ζήτησε να την ακολουθήσει μέχρι το δωμάτιο, όπου έκλεισε τα φώτα και είπε να περιμένει. Παρόλα αυτά, η Angelique ανέφερε πως ανατρίχιασε και έτρεξε αμέσως να ανοίξει το φως, ενώ τότε είδε την 18χρονη με βρεγμένα πόδια, που ζητούσε να πάει στο νοσοκομείο, γιατί γεννούσε.

Η Kassandra Toruga

Όμως όταν πήγε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, η Kassandra δεν την άφησε και είπε ότι απλά έκανε την ανάγκη της. Η 29χρονη όμως δεν την πίστεψε και άρχισε να ψάχνει το σπίτι, μέχρι που είδε πως είχε σβήσει ένα κερί, που είχε αφήσει αναμμένο. Ψάχνοντας το γιατί έσβησε το κερί μόνο του, αφού όλα τα παράθυρα ήταν κλειστά, είδε ότι τα ρούχα που ήταν στη ντουλάπα, είχαν τυλιχτεί στις φλόγες.

Αμέσως πήρε την 18χρονη και βγήκε έξω από το σπίτι, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία και τους γονείς της. Όταν έφτασαν όλοι λοιπόν, εκείνη επειδή ένιωθε ότι κάτι πήγαινε περίεργα με την καινούργια φίλη της, αποφάσισε να ανοίξει την τσάντα και είδε ένα μακάβριο θέαμα.

Συγκεκριμένα, η τσάντα περιείχε δύο μεγάλα κουζινομάχαιρα, ένα ψαλίδι και μια πάνα. Οι αρχές συνέλαβαν αμέσως την Kassandra Toruga, η οποία ομολόγησε ότι ποτέ δεν ήταν έγκυος και πως είχε στόχο να δολοφονήσει την Angelique Robledo για να κλέψει το μωρό της.