Η ανομοιομορφία στα μέλη του σώματος είναι φυσιολογική σύμφωνα με τους γιατρούς, όμως σε μία γυναίκα είναι τρομακτική, καθώς το ένα στήθος της είναι διπλάσιο από το άλλο, σε βαθμό που χρησιμοποιούσε κάλτσες και άλλα αντικείμενα, ώστε να γεμίσει την μία πλευρά στο σουτιέν για να εξισορροπήσει την διαφορά μεγέθους.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 26χρονη Imogen Grace από την Βρετανία ανακάλυψε σε μικρή ηλικία ότι το στήθος της δεν μεγάλωνε φυσιολογικά, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως πρόκειται για αποτέλεσμα ορμονικής ανισορροπίας.

Η Imogen Grace

«Ήμουν μόλις 11 ετών όταν πέρασα στην εφηβεία και το στήθος μου αναπτύχθηκε αρκετά νωρίς… Το είπα στη μαμά μου που με πήγε στους γιατρούς και δεν έπαθαν καθόλου σοκ. Απλώς μου είπαν ότι θα αναπτυχθεί κανονικά, αλλά να επιστρέψω στα 18 μου αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος για να κάνω εγχείρηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε κάτι που με ενοχλούσε και ένιωθα ότι δεν ήθελα χειρουργική επέμβαση. Δεν ένιωθα ότι με ενοχλούσε η διαφορά μεγέθους», σημείωσε η 26χρονη.

Τα «τρικ» για το κενό στο σουτιέν και η λύση στο TikTok

Η Imogen Grace έκτοτε μπορεί να μην είχε πρόβλημα με την εμφάνιση της, όπως υποστήριξε, παρόλα αυτά για καιρό χρησιμοποιούσε διάφορα «τρικ», ώστε να κρύβει την διαφορά στο σουτιέν. Έτσι, στην μία πλευρά που ήταν μικρότερη έβαζε από κάλτσες και πανιά, μέχρι και φιλέτα κοτόπουλου, ώστε να φαίνεται ότι έχει συμμετρικό στήθος.

«Δεν ξέρω τι μέγεθος είναι το μικρότερο στήθος μου γιατί όταν μετράς για σουτιέν, σημασία έχει όλο το στήθος», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «πλέον δεν είναι άβολο. Ίσως έπρεπε να μεγαλώσω για να το συνηθίσω, αλλά μου φαίνεται φυσιολογικό».

Πλέον, η ίδια υποστηρίζει ότι απολαμβάνει την εμφάνιση της και μάλιστα χάρη στο TikTok, όπως σημειώνει, βρήκε μεγάλη υποστήριξη, αφού ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο εξιστόρησε την ιστορία της και μάζεψε πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.

Έκτοτε άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans και αναφέρει ότι δέχεται διθυραμβικά σχόλια, από όσους ζητούν «καυτές» φωτογραφίες της.