Μια 24χρονη από την Κένυα που σπούδαζε στον Καναδά βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου που έκανε μπάνιο, την στιγμή που έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook, απαντώντας σε ερωτήσεις διαδικτυακών φίλων της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 24χρονη Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο σπούδαζε νοσηλευτική και είχε επισκεφθεί το ξενοδοχείο Key Motel στο Οντάριο, όπου έκατσε στα ρηχά της πισίνας και έκανε live στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 24χρονη Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο από το τραγικό live

Η ίδια φαίνεται χαμογελαστή να κοιτάζει την κάμερα δευτερόλεπτα πριν ξαναβουτήξει, μόνο που αυτή την φορά πήγε στη μεριά που τα νερά ήταν βαθιά. Τότε, διακρίνεται να μην μπορεί να κολυμπήσει καλά και να κουνάει τα χέρια και τα πόδια της πανικόβλητη, ενώ δυσκολεύεται στην αναπνοή.

Μέσα σε δύο λεπτά η νεαρή κοπέλα είχε φύγει από την ζωή, όμως κανείς δεν είχε ειδοποιηθεί για το τραγικό περιστατικό, παρά το γεγονός ότι προβάλλονταν σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook, με κόσμο να παρακολουθεί.

Μάλιστα, χρειάστηκαν να περάσουν ορισμένες ώρες, μέχρι δύο άντρες που επισκέφθηκαν την πισίνα, να εντοπίσουν το άψυχο κορμί της Έλεν να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού. Πλέον, οι γονείς της προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να κηδέψουν την κόρη τους, πίσω στην Κένυα.