Μια γυναίκα έχει διχάσει τους ακολούθους της στο TikTok μετά το «κόλπο» που παρουσίασε σε μία καφετέρια με στόχο να γλιτώσει λεφτά. Η Milly Rose Bannister πρότεινε στους διαδικτυακούς της φίλους να φέρνουν μαζί τους το… αβοκάντο τους όταν τρώνε έξω και να την «ευχαριστήσουν αργότερα».

Στο βίντεο, η Αυστραλή φαίνεται να βγάζει ένα αβοκάντο από μια σακούλα, να το κόβει και να το απλώνει στην παραγγελία της, που περιλάμβανε αυγά και φρυγανιές, τα οποία πήρε από την καφετέρια. Το «κόλπο» έχει ως στόχο να γλιτώσουν οι πελάτες λεφτά, μη προσθέτοντας αβοκάντο στην παραγγελία τους, κάτι που κοστίζει επιπλέον έως και 6 δολάρια.

Σύμφωνα με την Bannister, η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει περισσότερα από 180 δολάρια.

Πάντως, αρκετοί εργαζόμενοι στην εστίαση έσπευσαν να ασκήσουν κριτική στην influencer, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να στηρίζει τα μαγαζιά. «Αν δεν έχεις τα λεφτά να φας εκεί, μην πας», της έγραψε κάποιος. «Ήμουν σερβιτόρα για πέντε χρόνια και αυτό είναι ντροπιαστικό», έγραψε κάποιος άλλος.

Η ίδια ωστόσο επέμεινε. «Νομίζω ότι είναι καλύτερα να ξοδέψω 14 δολάρια σε ένα καφέ παρά 0. Και μισώ να κάθομαι σπίτι και να φτιάχνω μόνη μου τα αυγά», απάντησε.

Άλλοι έδειξαν την κατανόησή τους, παρατηρώντας ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές.