Πάντα της άρεσε να βγαίνει για ποτό και να παρτάρει, πόσω μάλλον τώρα που το κάνει επί πληρωμή. Η 34χρονη Danielle Walsh φροντίζει το πρωί άτομα με αναπηρία και το βράδυ πίνει, διασκεδάζει και πληρώνεται γι’ αυτό. Και παρά την τόση ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνει σε καθημερινή βάση έχει βρει το μυστικό για να μη μεθά: πατατάκια με γεύση πίκλα-σκόρδο και μία διαιτητική Coca Cola.

Την 34χρονη εντόπισε ένας διευθυντής μπαρ αφού είχε δει κάποια βίντεό της στο TikTok όπου διασκέδαζε και έπινε και της πρόσφερε μία θέση επαγγελματία party animal, να είναι δηλαδή η ψυχή της παρέας του πάρτι και να πληρώνεται. Η Danielle περνάει τα απογεύματα και τα βράδια της συμμετέχοντας σε πάρτι με κοκτέιλ και στρίπερ, παρέα με νεαρούς εργένηδες, χαρίζοντάς τους την «καλύτερη βραδιά της ζωής τους» με άφθονο ποτό, αλλά και με παρέες τουριστών.

Και μπορεί να προκαλεί χαμό στα πάρτι της, την επόμενη μέρα όμως πηγαίνει κανονικά να δουλέψει ως φροντιστής ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. «Κάνω τα πάρτι επειδή τα αγαπώ, δεν πληρώνομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα» είπε στο SWNS, σύμφωνα με τη New York Post. Όπως λέει παρτάρει όπως κάνουν στην Ίμπιζα, απλά το κάνει στο Μπέλφαστ. Σαν νεράιδα της νυχτερινής ζωής ξεναγεί τουρίστες στην πόλη και διασκεδάζει μαζί τους. «Κανείς δεν έχει πει κάτι κακό γι’ αυτό που κάνω, επειδή είμαι πραγματικά ο εαυτός μου» αναφέρει.

@daniellewalsh53

think you can handle a night with me in the surf shack? #letsgetlit

♬ Drink (Soca Remix) – Lil Jon

Αν και τα μεθύσια είναι αναμενόμενα η Danielle έχει μια συμβουλή: «μην κολλάτε στο hangover, μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Πρέπει να σηκωθείτε και να βγείτε από το σπίτι, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Κάθε Κυριακή είμαι προετοιμασμένη, με τα πατατάκια μου και την Coca Cola διαίτης». Χαρακτηρίζει τον συνδυασμό παράξενο, αλλά θαυματουργό για το hangover.

Ακόμα και ως πολυάσχολη μητέρα ενός παιδιού διεκδικεί μία μέρα ρεπό, πριν επιστρέψει στο χαμό των πάρτι. «Είμαι party animal, λατρεύω τις νυχτερινές εξόδους, οπότε τι καλύτερο να το κάνω και να πληρώνομαι κιόλας; Είναι το απόλυτο όνειρο για μένα» υποστηρίζει.

Πριν ξεκινήσει τα πάρτι είχε καταφέρει να αυξήσει τους followers της στο TikTok σε 170.000, δημοσιεύοντας βίντεο που φτιάχνει ποτά. Και όταν ήρθε η επαγγελματική πρόταση από το μπαρ Belfast Pedal ήταν ήδη αρκετά αναγνωρίσιμη. Σε όλο αυτό το χαμό των δύο δουλειών και του παιδιού, ελάχιστο χρόνο έχει για έρωτες. «Λατρεύω τη ζωή μου, αλλά δεν έχω χρόνο για αγόρι» λέει. Για την ακρίβεια χαρακτηρίζει τη ζωή της ως «το απόλυτο αλλά άκρως διασκεδαστικό χάος».

@daniellewalsh53

anyone else just order the whole menu? curiosity killed the cat but not me #bootleggersbelfast omg these are right up my street cocktails are unreal!!! #letstryit

♬ original sound – Danielle Walsh