Η αστυνομία στη Χαβάη διερευνά ένα παράξενο περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας έχασε το αριστερό του χέρι από σπαθί.

Διασώστες κλήθηκαν σε πολυκατάστημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και όταν έφθασαν στο σημείο αντίκρυσαν έναν άνδρα στην είσοδο του πάρκινγκ με πολλαπλά τραύματα, τρυπήματα και κομμένο χέρι δήλωσε η Shayne Enright, εκπρόσωπος της Honolulu Emergency Medical Services μιλώντας στο Associated Press. Ο 40χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Michael Suissa, ένας τουρίστας από την Ελβετία, είπε στο Hawaii News Now ότι ήταν μάρτυρας της επίθεσης. Ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στις Αρχές ότι το θύμα άρχισε να φωνάζει και να κλαίει και όταν κοίταξε το πάτωμα είδε ότι το μισό του χέρι ήταν εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας με το σπαθί είναι ένας υπάλληλος με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή εντός του καταστήματος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Χονολουλού ανέφερε ότι η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος άνδρας που συνέλαβε είναι υπάλληλος του καταστήματος. Η αστυνομία της Χονολουλού ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα δολοφονίας ανέφερε ο σταθμός.