Μια 20χρονη TikToker έχει γίνει viral, γιατί αποκάλυψε ότι δεν έχει ξυριστεί ποτέ στη ζωή της, ενώ δήλωσε ότι αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και κυρίως αν δεν αρέσει το σώμα της στον ανδρικό πληθυσμό.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Grace Rivers ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με τον τίτλο «ποτέ δεν ήθελα εξάλλου κάποιον άντρα» και απάντησε χιουμοριστικά σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, τα οποία προέρχονται κυρίως από άντρες.

«Θεέ μου, πότε ήταν η τελευταία φορά που ξυρίστηκες;», είναι μια ερώτηση που φαίνεται στο βίντεο, με την ίδια να απαντά «ποτέ». Μάλιστα, στο σχόλιο «κανένας άντρας δεν θα σε θέλει ποτέ», δήλωσε πως «είμαι ομοφυλόφιλη». Η ίδια λοιπόν ανέφερε ότι μπορεί «οι άντρες να είναι αηδιασμένοι» από την επιλογή της, όμως δεν το μετανιώνει και δεν πρόκειται να αλλάξει για να αρέσει σε κάποιον.

Η 20χρονη Grace Rivers που υποστηρίζει ότι δεν έχει ξυριστεί ποτέ

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή», με την πλειοψηφία των χρηστών να υποστηρίζει την επιλογή της, ενώ μερικές γυναίκες ανέφεραν ότι ούτε οι ίδιες θέλουν να ξυρίζονται, πόσο μάλλον για να αρέσουν σε κάποιον σύντροφο.

«Ούτε εγώ ξυρίζομαι και αν ένας άντρας δεν με θέλει γι’ αυτό, χαίρομαι να τον αποφύγω», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ κάποια άλλη χρήστρια σημείωσε πως «μου αρέσουν τόσο πολύ οι τρίχες του σώματός μου που δεν μπορώ να πιστέψω ότι πείστηκα ποτέ να τις αποχωριστώ».

«Αν υποτίθεται ότι έπρεπε να είμαστε ξυρισμένοι, το σώμα μας θα ήταν φυσικά άτριχο», έγραψε μια άλλη χρήστρια, στο βίντεο του TikTok που έχει γίνει viral.