Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Kasia Gallanio το Σάββατο πιθανόν από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Δημοσίευμα αναφέρεται στο θάνατο της 45χρονης πρώην πριγκίπισσας του Κατάρ αναφέροντας πως βρισκόταν νεκρή στο διαμέρισμα της επί τέσσερις ημέρες.  

Στο πλευρό της νεκρής πρώην πριγκίπισσας βρισκόταν το αγαπημένο της σκυλάκι, η Honey η οποία πλέον ζει με τις κόρες της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Daily Mail, η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, είχε στείλει ένα βίντεο στην καθαρίστρια της, Teodora Poma, δείχνοντας τσάντες με ρούχα, που ήθελε να της κάνει δώρο.

«Με στήριζε πολύ για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα υγείας μου», είπε η Poma η οποία πάσχει από πάθηση στο συκώτι και εκείνες τις ημέρες βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και αληθινή μαχήτρια για τις κόρες της. Πάντα έλεγε ότι ήθελε να είναι με τις κόρες της και τις αγαπούσε πολύ. Αλλά επειδή τα κορίτσια ήταν με τον πατέρα του, δεν μπορούσε να τα δει για μεγάλες περιόδους. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, μου έστειλε ένα βίντεο που έδειχνε πράγματα που ήθελε να μου δώσει. Ήταν σακούλες με ρούχα. Πάντα, μου έδινε πράγματα, όταν καθάριζε μία ντουλάπα. Μπορεί να μου έλεγε “αντίο”, προσπαθώντας να μου δώσει όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε η Poma στην εφημερίδα.

Η Κάσια Γκαλάνιο ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου δισεκατομμυριούχου Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείου του σημερινού εμίρη του Κατάρ.