Συγκλονίζουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τις στιγμές της διάσωσης ενός εγκαταλελειμμένου νεογέννητου αγοριού από κάδο σκουπιδιών στο Ιράν. Οι πραγματικά σκληρές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους πολίτες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εργαζόμενο στην καθαριότητα στη γειτονιά Nazi Abad στην Τεχεράνη, ο οποίος έσωσε το παιδί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το Newsflash και τη NY Post. Ο εργαζόμενος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, φέρεται να άκουσε ήχο από ανάσες να βγαίνει από μια πλαστική σακούλα μέσα στον κάδο. Κοίταξε μέσα και είδε το εγκαταλελειμμένο βρέφος.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, ο ήρωας εργαζόμενος φαίνεται να σηκώνει τη σακούλα, να την τοποθετεί στο πεζοδρόμιο, να την ανοίγει. Όλα αυτά μπροστά σε κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

Μέσα στη σακούλα αποκαλύπτεται ένα νεογέννητο, γεμάτο με αίματα. Ο άντρας ανοίγει γρήγορα τη σακούλα για να βεβαιωθεί ότι το παιδί μπορεί να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με το Newsflash, ο άντρας κάλεσε βοήθεια, η οποία έφτασε και παρέλαβε το μικρό, προτού το μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού είναι σταθερή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran Front Page News.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα για να βρεθεί ο άνθρωπος της σοκαριστικής αυτής ενέργειας, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές…