Ο πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να ταξιδέψουν στη Βρετανία, καθώς είναι προσκεκλημένοι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως δεν πρόκειται να παρευρεθούν στο βασιλικό μπαλκόνι, καθώς δεν επιτρέπεται να παρευρεθούν στο βασιλικό μπαλκόνι, γιατί έχουν χάσει τα βασιλικά τους αξιώματα.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, τόσο ο Χάρι και η Μέγκαν, όσο και ο πρίγκιπας Άντριου που αποσύρθηκε μετά τις καταγγελίες για τον βιασμό ανήλικης και τις σχέσεις του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, δεν θα επιτραπεί να βρεθούν στο βασιλικό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα γίνει στις 2 Ιουνίου, ημέρα που συμπίπτει με τα γενέθλια της Ελισάβετ, ενώ από το βασιλικό μπαλκόνι οι καλεσμένοι θα παρακολουθήσουν την παρέλαση Trooping The Colour. Σε όσους όμως απαγορεύτηκε η πρόσβαση, θα πρέπει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από κάποιον άλλο υπαίθριο χώρο.

Σημειώνεται, ότι Χάρι και Μέγκαν έχουν προσκληθεί σε άλλες ιωβηλαιακές εκδηλώσεις που πιθανότατα να περιλαμβάνουν τη λειτουργία των ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου την Παρασκευή 3 Ιουνίου.