Μια μέλλουσα νύφη ακύρωσε τον γάμο των «ονείρων» της, αφού έκανε μια σοκαριστική ανακάλυψη στον υπολογιστή του συντρόφου της. Και δεν υπάρχει κάτι πιο συνταρακτικό από το να ανακαλύπτεις ότι ο άνθρωπος που είχες αποφασίσει να περάσεις τη ζωή σου μαζί του είναι κάποιος εντελώς διαφορετικός και κρύβει μία σκοτεινή πλευρά.

Για μια γυναίκα, αυτή η ατυχής ανακάλυψη συνέβη λίγους μήνες πριν από τον «ονειρεμένο» γάμο της με τον έρωτα της ζωής της, αναφέρει η Daily Star. Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο TikTok, μια χρήστης μοιράστηκε πώς ο κόσμος της κατέρρευσε όταν έπεσε πάνω σε έναν φάκελο στον υπολογιστή της δουλειάς του (πρώην πλέον) συντρόφου της.

Η 25χρονη που ακούει στο όνομα Maria (@lifebymaria) αποκάλυψε την τραγική ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σοκαριστική ανακάλυψη και ο κρυφός φάκελος στον υπολογιστή

«Φανταστείτε να είστε αρραβωνιασμένοι, 3 μήνες πριν από τον γάμο των ονείρων σας, οι προσκλήσεις να έχουν σταλεί και μια τυχαία Πέμπτη να ανακαλύπτετε ότι ο αρραβωνιαστικός σας έκρυβε έναν φάκελο πορνό που περιείχε φωτογραφίες των αδελφών σας και των συναδέλφων του».

Από τη στιγμή που ανέβηκε στον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η σπαρακτική τροπή των γεγονότων έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει 720.000 προβολές. Αφού το βίντεό της είχε τέτοια απήχηση η TikToker προχώρησε στην εξήγηση του τι είχε συμβεί στην ενότητα των σχολίων.

“Με βοηθούσε να κάνω αίτηση για δουλειά επειδή ο υπολογιστής μου δεν λειτουργούσε. Κατέβασε το βιογραφικό μου στον υπολογιστή της δουλειάς του και πήγε στα αρχεία του φακέλου του για να δει πού είχαν κατέβει. Αφού έκανε κλικ στον συγκεκριμένο φάκελο, είδα φωτογραφίες από τις αδελφές μου και άλλων ατόμων», ανέφερε.

«Είπε ότι κοίταζε τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της εργασίας και τις φανταζόταν γυμνές επειδή “βαριόταν” και ήταν πρακτική που τον εξίταρε κατά τη διάρκεια της εργασίας», πρόσθεσε η γυναίκα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι παρακολουθούσε στο διαδίκτυο τις αδελφές της, «έκανε crop φωτογραφίες τους από το Instagram κ.λπ. και τις χρησιμοποιούσε για πορνογραφικούς σκοπούς».

Η ιστορία άφησε πολλούς άναυδους, καθώς εκατοντάδες θεατές κατέφυγαν στα σχόλια για να μοιραστούν τη συμπαράστασή τους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι γλίτωσε από μεγάλα και σοβαρά μελλοντικά προβλήματα.