Μία θλιβερή αλλά βγαλμένη από τη ζωή ιστορία, μοιράστηκε μία νεαρή χήρα και TikToker η οποία σε μια σειρά από βίντεο που έγιναν viral, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ότι εξοργίστηκε με τον σύζυγό της όταν δεν απάντησε στα γραπτά μηνύματά της ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με τους φίλους του, για να μάθει αργότερα ότι είχε πεθάνει σε ένα τραγικό ατύχημα…

Η Bonnie Caldwell, 26 ετών, μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί τη σκοτεινή ιστορία της, με τα βίντεο της πλέον να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης31/3. Η Νεοζηλανδή παρουσίασε τη νοσηρή αίσθηση του χιούμορ της στο κλιπ, το οποίο περιείχε τη λεζάντα:

Η Caldwell εμφανίστηκε στο βίντεο να έχει μια θλιμμένη έκφραση, προτού ξαφνικά κοπεί από μια φωτογραφία του συζύγου της με τις λέξεις: «Ήταν νεκρός».

@bonniec17

I mean he could have at least given me a heads up 🙄 #darkhumour

♬ original sound – kooze

Το τραγικό δυστύχημα

Σε ένα επόμενο βίντεο, η χήρα εξήγησε πώς ο σύζυγός της, Matt Caldwell, 25 ετών, έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή στις 8 Αυγούστου 2021, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με φίλους σε κοντινή πόλη. Ο Ματ και οι φίλοι του είχαν ταξιδέψει στην πόλη για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ράγκμπι, με την Κάλντγουελ να αποφασίζει να μείνει μόνη της στο σπίτι.

@bonniec17

Story time… your comments made me laugh so much! Thanks for understanding my humour 🥰

♬ original sound – Bonnie Caldwell

Η γυναίκα μίλησε για τελευταία φορά με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο τη νύχτα που έφυγε, πριν του στείλει διάφορα μηνύματα το επόμενο πρωί που έλεγαν «σ’ αγαπώ» και «ανυπομονώ να σε δω». «Δεν απάντησε, κάτι που το θεώρησα λίγο περίεργο εκ μέρους του», είπε η χήρα στους followers της στο TikTok. «Αλλά σκέφτηκα επίσης, “Μάλλον θα έχει απλά ένα hangover”».

Ωστόσο, πέρασαν αρκετές ώρες και η Caldwell άρχισε να ανησυχεί, λέγοντας ότι ήξερε ότι ο σύζυγός της έπρεπε να είναι στο δρόμο για το σπίτι του, καθώς έπρεπε να φύγει από το ξενοδοχείο του στις 10 το πρωί.

«Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», εξήγησε. «Πέρασαν άλλες δύο ώρες και έλαβα ένα μήνυμα από τον αδελφό του Matt να έρθω στο σπίτι τους αμέσως και έφυγα τρέχοντας από την πόρτα».

Όταν έφτασε στο σπίτι του κουνιάδου της, υπήρχε αστυνομία στην κατοικία, η οποία την ενημέρωσε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Η Caldwell εξήγησε ότι ο νεαρός σύζυγός της είχε πεθάνει μετά από τραγική πτώση σε ένα ανάχωμα που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο του. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Ματ «πέθανε κατά την πρόσκρουση» και ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι η προσοχή του είχε αποσπαστεί από το τηλέφωνό του, καθώς βρέθηκε προς τα πάνω κοντά στο σώμα του με ένα βίντεο να παίζει ακόμα.