Μια γυναίκα από το Ιλινόις παντρεύτηκε τον φίλο της ζωής της και κουμπάρο στο γάμο της, αφού εκείνος δήλωσε την αγάπη του για εκείνη κατά τη διάρκεια του λόγου που έβγαλε στην γαμήλια τελετή. Η ρομαντική ιστορία που θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ έγινε viral στο TikTok.

Η 32χρονη Desiree White και ο νυν σύζυγός της Bryant έγιναν φίλοι όταν ήταν έφηβοι και οι δυο τους σχημάτισαν ένα τρίο με τον τότε φίλο της Desiree. Όταν παντρεύτηκε με τον μελλοντικό… πρώην σύζυγό της το 2010, ο Bryant ήταν κουμπάρος, όπου μεθυσμένος εκδήλωσε την αγάπη του για τη White κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Πήγαινε κάπως έτσι: “Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε είδα. Δεν υπάρχει κανείς σαν εσένα”», θυμήθηκε η White σε ένα βίντεο στο TikTok που ανέβασε στον λογαριασμό της. Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 16 Μαρτίου, έχει πλέον περισσότερες από 600.000 προβολές.

«Στην πραγματικότητα μου είπε κατά τη διάρκεια του τελευταίου μας χορού: “Αν είμαι ο καλύτερος άντρας, τότε γιατί δεν μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία; Θα σε φρόντιζα πάντα”».

Ένας αποτυχημένος γάμος οδήγησε σε μία ευτυχισμένη οικογένεια με 4 παιδιά

Η White αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον πρώην σύζυγό της κράτησε μόνο ένα χρόνο, αφού έμαθε ότι την απατούσε. Η διαδικασία του διαζυγίου ήταν διανοητικά και συναισθηματικά δύσκολη για τη White, αλλά στηρίχθηκε στον Bryant κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δέκα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο παντρεμένο με τέσσερα παιδιά.

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol

♬ original sound – Desiree White

«Μια μέρα φιληθήκαμε και μου άρεσε», μοιράστηκε σε ένα ξεχωριστό βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς την ερωτική τους ιστορία. «Γίναμε κάτι περισσότερο από φίλοι. Οι φίλοι έγιναν ραντεβού. Το ραντεβού έγινε γάμος και ο γάμος έγινε δέκα χρόνια με τέσσερα αγόρια και εξακολουθούμε να αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον».

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol

♬ original sound – Desiree White

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γοητεύτηκαν από την ιστορία της σχέσης της Desiree και του Bryan και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στα σχόλια. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάθομαι κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας!», είπε ένας TikToker, στον οποίο ο White απάντησε: «Απλά θυμάμαι τα αυτιά μου να βουίζουν».

«Έκανα το ίδιο πράγμα, αλλά έριξα τη βόμβα πριν από το γάμο», μοιράστηκε μία χρήσης. «Παντρεμένη 7 χρόνια μετά και με 3 μωρά».