Αν και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για τη δολοφονία ενός σερίφη, εντούτοις φαίνεται πως περνά καλά στη φυλακή, καθώς χρησιμοποιεί το κινητό του και ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook. Ο Justin Walker έχει καταδικαστεί ισόβια για το δολοφονία του σερίφη Dwight Woodrell Jr και φυσικά η είδηση ότι επικοινωνεί με τον έξω κόσμο προκάλεσε οργή στην οικογένεια του νεκρού.

«Νοιώθω σαν να τον αφήνουν να ζει κανονικά τη ζωή του, ενώ έχει στερήσει από μένα το παιδί μου και από τα τέσσερα εγγόνια μου τον πατέρα τους», δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα του σερίφη. «Δεν του αξίζει να καν να ζει» συμπλήρωσε. Όταν μεταδόθηκε στην τηλεόραση ότι ο Walker κάνει χρήση του facebook μέσα από τη φυλακή, οι υπεύθυνοι των φυλακών της Οκλαχόμα τον μετέφεραν σε ένα πιο ασφαλές κελί.

Ο δολοφόνος χρησιμοποιεί το όνομα «Jus N Walk» στο facebook και στα στάτους του εξιστορεί το πώς περνά το χρόνο του ως φυλακισμένος. Ορισμένα στάτους του μιλούσαν για την κατάσταση στο μπάνιο και το κελί του. Εκτός από τα στάτους, πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες, όπου κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ σε μια άλλη γλύφει ένα μαχαίρι.

Δείτε τις φωτογραφίες…