Ένας εντυπωσιακός αγώνας πυγμαχίας, αναμένεται να καθηλώσει τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών καθώς στις 2 Απριλίου στο Λονδίνο ο Sajad Gharibi, επονομαζόμενος «Ιρανός Hulk», θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Martyn Ford που έχει το προσωνύμιο «του πιο τρομακτικού ανθρώπου στον κόσμο». Ένταση είναι πολύ μεγάλη με τους δύο αθλητές να ανταλλάσσουν προσβολές και απειλές online.

Το τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Sajad Gharibi, απαντώντας ουσιαστικά στα όσα είχε δηλώσει πριν από μέρες ο αντίπαλό του. Πριν από λίγο καιρό, ο Martyn Ford είχε δηλώσει: «Εμείς δεν ρίχνουμε μπουνιές στους τοίχους, εμείς διαλύουμε σίδερα, στο υπόσχομαι».

Μιλώντας στο «Muscle and Health» ο Gharibiλοιπόν, επεσήμανε πως «Martyn Ford συνέχισε να με προσβάλλεις όσο θέλεις. Κάνε τον κλόουν. Δείξε έλλειψη σεβασμού. Σου υπόσχομαι όμως πως θα σε βγάλουν από το ρινγκ με φορείο. Δεν έχεις καμία ελπίδα απέναντι μου», ενώ το video ολοκληρώνεται με τον Sajad Gharibi να στύβει ένα πορτοκάλι με το χέρι του.

Το γάντι σηκώθηκε από τον Ford

Οι δύο άντρες δεν φαίνεται ότι έχουν κάποιο σκοπό να ρίξουν τους τόνους μέχρι τον αγώνα τους. Ο Ford απάντησε στον Ιρανό Hulk λέγοντας ότι θα «του κόψει το κεφάλι σε 20 δευτερόλεπτα».

Όπως είπε στο Muscle and Health ο «ντροπιαστικός αντίπαλος Sajad Gharibi, θα μπορούσε να νικηθεί σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Ο Θεός ξέρει πώς, αλλά αυτός ο τύπος ο «Hulk» εμφανίζεται αριστερά και δεξιά εδώ και δύο χρόνια».

Δεν είναι αθλητής ούτε κατά φαντασία. Αρνήθηκα να με ξεγελάσουν οι προτάσεις του, οπότε αρχικά τον αγνόησα, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν. Πήδηξε ο ίδιος σε μια πισίνα που είναι πολύ βαθιά για αυτόν και είμαι έτοιμος να του σκίσω το κεφάλι».

Και συνέχισε: «Είναι κάπως ντροπιαστικός αγώνας με την έννοια ότι δεν είναι αθλητής. Αλλά ενεπλάκη όταν τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν με τα μηνύματα που μου έστελνε. Είναι 100% προσωπικό. Δεν υπάρχει τίποτα διασκεδαστικό σε αυτό. Δεν υπάρχει διαφημιστικό κόλπο από την πλευρά μου. Θέλω ειλικρινά να του σπάσω το πρόσωπό μου. Θα το έκανα ευχαρίστως στο γυμναστήριο πίσω από κλειστές πόρτες.

Θέλω να αγωνιστώ επαγγελματικά στο μέλλον, αλλά αυτός ο αγώνας για μένα είναι μια βόλτα στο πάρκο. Δεν είναι πρόκληση για μένα. Αν πραγματικά ήθελα να το τελειώσω γρήγορα, θα μπορούσα να τον βγάλω νοκ άουτ σε είκοσι δευτερόλεπτα. Αλλά νομίζω ότι θα του δώσω έναν γύρο και είκοσι δευτερόλεπτα».