Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ήθελε να προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζει στον ετοιμοθάνατο σύντροφό του. Και όσες μέρες ή βδομάδες έχουν μείνει ακόμα να ζήσει να είναι όσο πιο όμορφες γίνεται. Ένας σύζυγος όμως βρέθηκε σε μία πολύ δύσκολη θέση. Όπως μοιράστηκε στο Reddit ότι η ετοιμοθάνατη γυναίκα του εξέφρασε μια συγκεκριμένη επιθυμία… να κάνει σεξ με τον πρώην της για μία τελευταία φορά.

Δημοσιεύοντας στη συμβουλή σχέσης subreddit, ο σύζυγος έδωσε μια εικόνα για την κατάσταση της συζύγου του και πώς η συζήτηση για την αμφιλεγόμενη επιθυμία της πριν πεθάνει έπεσε στο διαδικτυακό τραπέζι του δημοφιλούς φόρουμ. «Δεν έχω κανέναν που μπορώ να το πω», απάντησε ειλικρινά ο άνδρας.

Γυναίκα κρατά ένα μπαλόνι καρδιά

Αρχικά, εξήγησε πώς έχει ιστορία και το πώς διαλύθηκε ψυχολογικά όταν έμαθε ότι η επί δέκα χρόνια σύζυγός του πάσχει από ανίατη ασθένεια και αναμένεται να ζήσει «το πολύ 9 μήνες».

«Δεν θυμάμαι τη ζωή χωρίς αυτήν και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν φύγει. Έκανα ό,τι μπορούσα για να κάνω τις τελευταίες μέρες της ζωής της καλές και να πραγματοποιήσω ό,τι επιθυμούσε”, είπε».

Το Twitter διχάστηκε ενώ το Reddit στήριξε το σύζυγο

Σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασής της, πρόσθεσε: «Οι γιατροί είπαν ότι ήταν πιθανό να χρειαστεί αναπηρικό καροτσάκι σε 4 ή 5 μήνες, μετά τον 8ο μήνα θα είναι κλινήρης για τις τελευταίες εβδομάδες.»

Αφού έδωσε το πλαίσιο, ο σύζυγος έφτασε στην ουσία του προβλήματος και είπε: «Πρόσφατα με κάθισε και μου είπε ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που ήθελε να κάνει ήταν να κάνει σεξ με έναν προηγούμενο σύντροφό της.

«Φυσικά, σοκαρίστηκα και όταν ρώτησα γιατί το θέλει αυτό η απάντηση ήταν βάναυση: “σωματικά ο πιο συμβατός εραστής μου ήταν αυτός”. Μετά έκανε ένα μονόλογο για το πώς το σεξ μερικές φορές είναι απλώς σωματικό και πόσο συναισθηματικά ικανοποιητικό είναι το σεξ μαζί μου, αλλά ήταν βλακεία να φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε ο απογοητευμένος σύζυγος.

«Λοιπόν τώρα μου έχει μείνει αυτό, να αρνηθώ στη γυναίκα μου που πεθαίνει μια επιθυμία για τον δικό μου εγωισμό ή να την αφήσω να φύγει για έναν άλλο άντρα που αισθάνεται ότι ήταν καλύτερος από μένα στο κρεβάτι. Ειλικρινά, είμαι τόσο απογοητευμένος και προδομένος που μου το ζήτησε. Νιώθω ότι είμαι σε μια θέση που πρέπει να πω ναι γιατί πεθαίνει.

Ξέρω τι θέλω να πω, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Είμαι τόσο πληγωμένος που το σεξ με έναν πρώην ήταν προφανώς τόσο καλό που πρέπει να το κάνει μια φορά πριν πεθάνει. Απλώς μισώ τα πάντα σχετικά με αυτό. Δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω», κατέληξε.

Αφού εξήγησε την κατάσταση, η ανάρτηση του συζύγου βρήκε πολλές απαντήσεις, ενώ ορισμένοι μετέφεραν την ιστορία στο Twitter όπου οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται τις σκέψεις τους. Εκεί τα πράγματα διχάστηκαν.

Εν τω μεταξύ, στο Reddit, οι απαντήσεις φάνηκαν να είναι πιο μονόπλευρες καθώς πιστεύουν ότι η σύζυγος έχει άδικο και επεσήμανα ότι μόνο και μόνο επειδή πεθαίνει, αυτό δεν της δίνει τη δικαιολογία να το κάνει ή να του το ζητήσει.