Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά σε μία αίθουσα διδασκαλίας. Από το να είναι οι μαθητές ανήσυχοι ή και προσβλητικοί μέχρι να συμβεί κάτι άβολο στον εκπαιδευτικό που εκείνη τη στιγμή παραδίδει το μάθημά του. Η ιστορία μια αναπληρώτριας καθηγήτριας στο Λονγκ Άιλαντ μάλλον μπαίνει στη δεύτερη κατηγορία.

Η εκπαιδευτικός απαθανατίστηκε σε βίντεο να περιηγείται σε ηλεκτρονικά καταστήματα ψάχνοντας τις σελίδες με τα sex toys κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Η περιήγησή της εμφανίστηκε στον προτζέκτορα σε κεντρικό σημείο σε όλη την τάξη

Το βίντεο που έλαβε η The Post δείχνει την καθηγήτρια στο Valley Stream South High School να κάθεται στο γραφείο της πίσω από έναν υπολογιστή, ενώ μια οθόνη προβολέα στο μπροστινό μέρος της τάξης δείχνει μια σειρά από σεξουαλικά παιχνίδια σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από το θρανίο ενός μαθητή. Ακούγονται οι μαθητές να γελούν και ένας μουρμουρίζει, «Θεέ μου».

Εν τω μεταξύ, η διάλεξη για τον Garett Morgan, τον εφευρέτη των φαναριών στο δρόμους, συνεχίζει να παίζει κανονικά από πίσω.

Δεν είναι σαφές εάν η καθηγήτρια γνώριζε τη γκάφα της.

«Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι όλοι οι μαθητές αυτής της τάξης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον σύμβουλό τους σήμερα για να συζητήσουν τις ανησυχίες τους», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Central High School District του Valley Stream.