Χαμός έχει γίνει στο TikTok με τα βίντεο μίας influencer η οποία ισχυρίζεται ότι το πρόσωπό της παραμορφώθηκε μετά από έγχυση fiΙΙers (ενέσιμα εμφυτεύματα). Με τα χρόνια, τα fillers έχουν γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις ομορφιάς σε όλο τον κόσμο – από τα χείλη μέχρι τα μάγουλα, οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν την επιθυμητή εμφάνιση με μερικές ενέσεις από αυτό «το μαγικό φίλτρο», όπως το χαρακτηρίζουν όσοι το χρησιμοποιούν.

Αλλά μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι κατέληξε να μοιάζει με κύβο του ρούμπικ αφού εθίστηκε σε αυτά.

Η YouTuber και TikToker, Kayla, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα των προηγούμενων ημερών της, όπου ισχυριζόταν ότι τα εμφυτεύματα την είχαν «τυφλώσει».

Η YouTuber λέει ότι παραμορφώθηκε

Κοιτάζοντας πίσω στις φωτογραφίες, η Kayla, η οποία έχει πάνω από 600 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube, είπε ότι τα 10 ml με fillers είχαν παραμορφώσει εντελώς το πρόσωπό της.

Από τότε που διαλύθηκαν μερικά από αυτά, οι άνθρωποι συμφώνησαν ότι η γκουρού της ομορφιάς έχει πλέον καλύτερη εμφάνιση, με κάποιους μάλιστα να επισημαίνουν ότι έχει «γυρίσει ο χρόνος προς τα πίσω».

«Φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη τώρα», επεσήμανε ένας follower. «Ναι κορίτσι επιτέλους», έγραψε ένας άλλος

«OMG σε θυμάμαι αιώνες πριν, είμαι τόσο χαρούμενος που τα έβγαλες», πρόσθεσε ένας δεύτερος.

«Έμοιαζες με τη Μόλι Μέι όταν είχε βάλει fillers», επεσήμανε ένα άτομο.

@okaylaaa_

This is your sign to get all your old filler dissolved, its still there .. trust me. #10ml #fillergonewrong #16missedcalls #fillersinjection #FYP

♬ Lost Souls – lizok

Εν τω μεταξύ, μια αισθητικός ανέφερε ότι δεν υπάρχει γυρισμός μετά από τέτοιου είδους αισθητικές επεμβάσεις. Δεν θα φαίνεστε ποτέ το ίδιο μετά τα fillers και η διάλυσή τους δεν θα επαναφέρει το πρόσωπο στην πρότερη κατάστασή του.

Επιπλέον, μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού υπέστη μια άσχημη αλλεργική αντίδραση όταν διαλύθηκε το filler χειλιών της.