Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε σήμερα τη νεογέννητη δισέγγονή της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα, την κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Η βασίλισσα έφθασε αργά το μεσημέρι στο παλάτι του Κένσινγκτον, την κατοικία στο Λονδίνο του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά το βρέφος.

Καθώς επέλεξαν να δώσουν στη μικρή Σάρλοτ ως δεύτερο όνομα εκείνο της προγιαγιάς της, της Ελισάβετ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλησαν να τιμήσουν την βασίλισσα η οποία την 9η Σεπτεμβρίου θα καταρρίψει το ρεκόρ μακροβιότητας στο βρετανικό θρόνο που κατέχει η βασίλισσα Βικτωρία.

Από την Κυριακή, την οικογένεια, το δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ, τη μικρή Σάρλοτ και το μεγαλύτερο αδελφό της ηλικίας 21 μηνών, το Γεώργιο, έχουν επισκεφθεί οι γονείς και η αδελφή της Κέιτ, όπως επίσης και ο πατέρας του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Κάρολος, παππούς της Σάρλοτ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, που αναμένεται σύντομα να επιστρέψουν στην οικία τους στο Άμνερ Χολ, που βρίσκεται στο Σάντριγχαμ (ανατολική Αγγλία) δήλωσαν επίσημα τη γέννηση της Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνας στο ληξιαρχείο του Ουεστμίνστερ, γνωστοποίησε το παλάτι.