Το call girl που παντρεύεται τους πελάτες της

Το κάνει για να μη νιώθει ενοχές


ΚΟΣΜΟΣ
18:15
23/03/2015
Το call girl που παντρεύεται τους πελάτες της
2
loading

Ονομάζεται Fairuza, και εργάζεται ως call girl προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε σιίτες μουσουλμάνους. Η 25χρονη είναι ιδιαίτερη περίπτωση, μιας και πριν προβεί στις «αμαρτωλές» πράξεις της, παντρεύεται τους πελάτες της. Η νεαρή πραγματοποιεί μια γρήγορη τελετή, διαβάζοντας ένα θρησκευτικό κείμενο στα αραβικά και παίρνει τα χρήματα ως «προίκα». Ο γάμος βέβαια δεν διαρκεί, καθώς μετά την ερωτική πράξη, το «ζευγάρι» παίρνει διαζύγιο.

Με αυτό τον τρόπο, η Fairuza δεν νιώθει ενοχές για τη θρησκεία της. Η ίδια δήλωσε σε δημοσιογράφο της The Sun, ότι αν ένας πελάτης θελήσει να χρησιμοποιήσει ξανά τις υπηρεσίες της, θα πρέπει να περιμένει τρεις μήνες.

«Σε παντρεύομαι για μια ώρα και συμφωνώ με τα χρήματα που μου δίνεις. Είναι 300 λίρες για τις υπηρεσίες μου και 50 λίρες για τον γάμο. Αν θέλεις να επαναληφθεί, μπορούμε να το ξανακάνουμε μετά από τρεις μήνες», είναι οι όροι που θέτει η νεαρή.

Για τις υπηρεσίες της, η 25χρονη λαμβάνει τουλάχιστον 300 με 350 λίρες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Anarchofasistiki Aristera Kentrou

    Τούμπανο

  2. avatar ngeo

    είναι κάτι που προβλέπεται από το Κοράνι, ο λεγόμενος λευκός γάμος. Βέβαια, το Κοράνι το επιτρέπει δεδομένου ότι γράφτηκε πριν από 600 χρόνια το καιρό τον νομάδων και τον καμηλιέρηδων που ένα ταξίδι εμπόρου ήταν 6 μήνες και ο προφήτης Μωάμεθ κατανοούσε την βιολογική ανάγκη του σεξ. Σήμερα απλά το εκμεταλεύοντε κατά το δοκούν, όπως και το όριο τον 3 συζύγων και αλλά.
    Μήπως οι δικοί μας δε κάνουν το ίδιο σε κάποιες περιπτώσεις που μεταφράζουν της γραφές όπως τους βολεύει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει