Έκπληκτη έμεινε μια νεαρή γυναίκα όταν δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων στο βίντεο που ανάρτησε. Σε αυτό, η φοιτήτρια φαίνεται να γονατίζει και να κάνει πρόταση γάμου στον επί μόλις τρεις μήνες σύντροφό της. Το αποτέλεσμα ήταν να κατηγορηθεί ότι «του έκλεψε τη δουλειά».

Η 24χρονη Ukabed Sheybani γνώρισε τον πλέον αρραβωνιαστικό της Cherno Ameri μέσω Tinder τον περασμένο Μάρτιο, υποστηρίζει όμως ότι γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η σχέση αυτή ήταν «κάτι το ξεχωριστό» και έτσι ήταν αποφασισμένη να τον ζητήσει σε γάμο.

Η νεαρή κοπέλα από τη Σουηδία μοιράστηκε τις εικόνες από τις ξεχωριστές αυτές στιγμές, όταν δηλαδή γονάτισε και ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί, έχοντας ένα δαχτυλίδι στα χέρια της.

Η Ukabed, ωστόσο, «σοκαρίστηκε» όταν το βίντεό της συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια, με ορισμένους να αναφέρουν ότι η επιλογή της να κάνει την πρόταση γάμου και να μην περιμένει να την κάνει ο Cherno ήταν «ντροπιαστική» και την έκανε να φαίνεται «εύκολη», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι φοιτήτρια, η οποία σπουδάζει για να γίνει κοινωνική λειτουργός, λέει ότι «εξοργίστηκε» καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς τα περισσότερα αρνητικά σχόλια προέρχονταν από γυναίκες – μάλιστα πολλές από αυτές υποστήριζαν ότι ήταν φεμινίστριες.

Ο Cherno δήλωσε ανυπόμονος να δεχτεί την πρόταση, η οποία έγινε σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, όπου το ζευγάρι γιόρταζε τα γενέθλιά του με φίλους.

@ukabedsheybani

Reply to @i_like_your_eyeballs what do you guys think about the ring?😍 #fyp #foryou #fördig #viral #proposal

♬ Dinero – Trinidad Cardona

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok συγκέντρωσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια views και περισσότερα από 25.000 σχόλια.

«Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το σπουδαίο. Θεώρησα ότι ήταν κάτι φυσιολογικό – πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Όμως αυτό το βίντεο συγκέντρωσε πολλά views, κάτι που μας σόκαρε», είπε η νεαρή κοπέλα.

@ukabedsheybani

Don’t let stereotypes, cultural and social norms weigh you down! #fyp #foryou #fördig #viral #proposal #equalrights @chernostyle

♬ original sound – scarlett taylor 🙂

Σύμφωνα με την ίδια, έλαβε πολλά θετικά σχόλια, αλλά και πολλά αρνητικά. Ανάμεσα σε αυτά και ένα που έλεγε: «Δεν είμαι φεμινίστρια όταν έχει να κάνει με αυτό το θέμα».

'Let's keep the traditional way where the guy asks the girl.'

Posted by Daily Mail on Thursday, July 1, 2021