Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον υπουργό Υγείας, Ματ Χάνκοκ, να φιλά παθιασμένα μια στενή σύμβολό του. Και οι δύο είναι παντρεμένοι με παιδιά.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο υπουργός ακύρωσε σήμερα μια δημόσια εμφάνιση σε εμβολιαστικό κέντρο, ενώ την ίδια ώρα παλεύει να κρατήσει τη θέση του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 42χρονος Χάνκοκ καταγράφηκε στο παθιασμένο στιγμιότυπο να κάνει μάλιστα και μια άσεμνη κίνηση προς την 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο, εκατομμυριούχο λομπίστρια, που ανέλαβε σύμβουλος του υπουργού τον περσινό Μάρτιο.

Καθώς ο Χάνκοκ φέρεται να δίνει μάχη για την πολιτική του ζωή, στη βρετανική κυβέρνηση φέρεται να έχουν ξεκινήσει κρίσιμες συζητήσεις για το μέλλον του. Μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail ισχυρίστηκε πως ο Χάνκοκ ελπίζει ακόμη να επιβιώσει από όλο αυτό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο, ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον «άπιστο» Χάνκοκ, δεδομένου του δικού του παρελθόντος και κυρίως της φερόμενης 4χρονης σχέσης του με την Αμερικανίδα Τζένιφερ Αρκούρι.

Το φιλί των Χάνκοκ και Κολαντάντζελο φέρεται να έλαβε χώρα στον διάδρομο έξω από το γραφείο του υπουργού στο υπουργείο Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο στις 6 Μαΐου 2021.

«Δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για προσωπικά ζητήματα. Κανένας κανόνας δεν έχει παραβιαστεί», φέρεται να δήλωσε ένας φίλος του βρετανού υπουργού Υγείας μετά τον σάλο που προκλήθηκε.