Είναι η στιγμή που μια νεαρή γυναίκα φέρνει στον κόσμο το παιδί της σε ένα αρκετά ασυνήθιστο μέρος, σε μια υπόγεια διάβαση του μετρό στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Αστυνομικοί άκουσαν την 23χρονη να ουρλιάζει και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει. Βρήκαν τη νεαρή γυναίκα που γεννούσε, της έφεραν κουβέρτες και νερό και κάλεσαν τους γιατρούς.

«Πήγαμε στην υπόγεια διάβαση και ακούσαμε κάποια ουρλιαχτά. Πήγαμε στο σημείο. Βοηθήσαμε τη γυναίκα που γεννούσε και καλέσαμε ασθενοφόρο», δήλωσε ένας αστυνομικός.

Μητέρα και μωρό είναι πλέον στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους. «Τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις συμβαίνουν σπάνια, αλλά είμαστε αστυνομικοί και συνεπώς έτοιμοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση», ανέφερε η ουκρανική αστυνομία σε δήλωσή της.

Στα social media δεν έλειψαν τα αστειάκια ότι το όνομα του μωρού θα πρέπει να σχετίζεται με το μετρό ή πως θα έπρεπε για το υπόλοιπο της ζωής του να κυκλοφορεί δωρεάν με το μετρό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται στο μετρό του Κιέβου, σύμφωνα με το BBC. Αστυνομικοί και εργαζόμενοι βοήθησαν να έρθει στον κόσμο ένα κοριτσάκι σε έναν σταθμό το 2014.