Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 53 ημερών, έχει κάνει ένα απίστευτο ρεκόρ: έχει τρέξει 53 μαραθώνιους, δηλαδή περισσότερα από 1.300 μίλια μέσα από κωμοπόλεις και πόλεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του Ηνωμένου Βασιλείου, υπερβαίνοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Η Amy Hughes ήθελε με αυτό τον τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα για την Isabelle Lottie, την κόρη ενός φίλου, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο στην ηλικία των δύο.

Η 26χρονη, σύμφωνα με την Telegraph, θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της μικρής, με πρωταρχικό της μέλημα να επιχειρήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο κατέχει ο Ελληνοαμερικανός Dean Karnazes ο οποίος έτρεξε 50 μαραθωνίους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ ΤΟ 2006.

Αρχικά θέλησε να ξεπεράσει το ρεκόρ γυναικών αυτό των 17 συνεχόμενων μαραθωνίων που κατείχε η Parvaneh Moayedi από το Τέξας και ακολούθως θέλησε να ξεπεράσει το ρεκόρ αντρών. Και τα κατάφερε, αφού έτρεξε επί 53 συνεχόμενες ημέρες ισάριθμους μαραθωνίους

«Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή ή πρόγραμμα προετοιμασίας. Νομίζω πως απλά κάνω με ήρεμο τρόπο και τα καταφέρνω», είπε ενώ μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει το ποσό των 53.000 Λιρών Αγγλίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.