Σοκ έχει προκαλέσει στη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα η αποκάλυψη εργαζομένου στα McDonald’s ότι σερβίρει «μισοφαγωμένα» μπέργκερ στους πελάτες, «ψεύτικα» αυγά και τροφές «χαλασμένες» επίτηδες.

Ο ανώνυμος υπάλληλος ανέβασε το υλικό στο TikTok και έγινε αμέσως viral, με εκατομμύρια προβολές. Ο κόσμος τον αποκάλεσε «χειρότερο υπάλληλο όλων των εποχών», καθώς σαμποτάρει εσκεμμένα τα φαγητά, χαλώντας τα μπέργκερ με πολύ σος και μεγάλες ποσότητες πίκλας.

Ο χρήστης του TikTok, που πιστεύεται πως είναι Αμερικανός και υπογράφει ως @mikky.d0, έχει ανεβάσει αρκετά βίντεο από τον Φεβρουάριο με όσα κάνει μέσα σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ.

Σε ένα από αυτά, ετοιμάζει ένα μπέργκερ και από το μπιφτέκι λείπει ένα κομμάτι. Στο βίντεο γράφει «πεινάσαμε λίγο».

Σε άλλο βίντεο, βλέπουμε τους συναδέλφους του να ρίχνουν τόνους πίκλας σε ένα μπέργκερ που ο πελάτης ζήτησε «έξτρα πίκλες». Το ίδιο κάνουν και σε αίτημα πελάτη για «περισσότερη σος», λούζουν το μπέργκερ στη σάλτσα.

Ο κόσμος εμφανίζεται αποτροπιασμένος από τη στάση του, θέλοντας να μάθει αν το ίδιο κάνουν και άλλοι υπάλληλοι φαστ φουντ.

Βρετανός εκπρόσωπος των McDonald’s δήλωσε: «Για να είμαστε σαφείς, αυτό το βίντεο δεν είναι από την Αγγλία και την Ιρλανδία, φαίνεται να προέρχεται από τις ΗΠΑ».

Τα McDonald’s της Αμερικής επιβεβαίωσαν πως ερευνούν το περιστατικό, καθώς η ετοιμασία του φαγητού δεν συνάδει «με την ποιότητα και τα πρότυπα ασφάλειας» που έχει θέσει η αλυσίδα.