Ένα πρώην μοντέλο βρέθηκε νεκρό σε δρόμο της Πενσιλβάνια το Σαββατοκύριακο και η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα για τον φόνο της.

Το σώμα της 47χρονης Rebecca Landrith εντόπισε υπάλληλος του δήμου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε ένα χαντάκι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο.

Η ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και τον λαιμό. Συνολικά αφαιρέθηκαν 18 σφαίρες από το σώμα της.

Η Landrith ήταν κάποτε γνωστό μοντέλο στη Νέα Υόρκη και φιναλίστ στα καλλιστεία Μις Μανχάταν το 2014. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες περιοδικά και διαφημίσεις.

Η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα στην τσέπη της που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου Tracy Rollins την Τετάρτη. Ο επαγγελματίας οδηγός από το Ντάλας συνελήφθη στο Κονέκτικατ και κατηγορείται για φόνο.

Το σημείωμα είχε το όνομά του, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το τηλέφωνό του. Ο Rollins κατέθεσε πως δεν τη γνώριζε, είχε πάρει απλώς οτοστόπ μια γυναίκα που συνάντησε σε εστιατόριο του Κονέκτικατ.

«Leslie» είπε πως την έλεγαν. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως το μοντέλο είχε κάνει μια κράτηση σε ξενοδοχείο τον Δεκέμβριο χρησιμοποιώντας το όνομα «Leslie Myers».