Είναι ο γιος ανώτερου ιρανού διπλωμάτη που έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί και είναι γνωστός για το γεγονός ότι επιδεικνύει τον πλούσιο τρόπο ζωής του στα social media. Το Ιράν όμως ζητά την έκδοση του 33χρονου μουσικού από την Ισπανία.

Ο Sasha Sobhani εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στη Μαδρίτη μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε το Ιράν για ιστοσελίδες παράνομου τζόγου τις οποίες διαχειρίζεται ο ίδιος και για ξέπλυμα χρήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και προειδοποίησε ότι κινδυνεύει με βασανιστήρια αν τον στείλουν πίσω στη χώρα του.

Σύμφωνα με τον 33χρονο, η κυβέρνηση του Ιράν είναι οργισμένη για την κριτική που έχει ασκήσει και την οποία μοιράστηκε με τους 2,6 εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram.

Ο Sobhani πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του στο εξωτερικό λόγω της καριέρας του πατέρα του ως διπλωμάτης, ο οποίος εργάστηκε στην Αρμενία, τη Γκαμπόν, τη Βενεζουέλα.

Ο ίδιος δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ότι έμεινε στη Βενεζουέλα ακόμη και όταν ο πατέρας του ολοκλήρωσε τη θητεία του ως πρέσβης στη χώρα το 2006 και επέστρεψε στο Ιράν για να αναλάβει αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Τελικά ο Sobhani επέστρεψε στο Ιράν, όπου και συμπεριλήφθηκε στα «Πλουσιόπαιδα της Τεχεράνης» (Rich Kids of Tehran), ένας λογαριασμός στο Instagram που παρακολουθούσε τις ζωές των πλούσιων νέων της πρωτεύουσας.

Στο Ιράν συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αλλά διέφυγε αργότερα στην Τουρκία. Πριν από δύο χρόνια μετακόμισε στην Ισπανία και άρχισε να αναρτά φωτογραφίες του με ελάχιστα ντυμένες νεαρές γυναίκες, αλκοόλ, γρήγορα αυτοκίνητα και ιδιωτικά αεροπλάνα. Αναρτούσε επίσης βίντεο στα οποία ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση του Ιράν.