Τρεις ανήλικοι φέρονται να είναι οι δράστες του ανατριχιαστικού περιστατικού που έχει ρίξει βαριά τη σκιά του στην κοινωνία του Ντένβερ.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο και δύο 16χρονους για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι οικογένειας μεταναστών από τη Σενεγάλη τον Αύγουστο του 2020, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 5 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 2 παιδιά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Paul Pazen, διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Ντένβερ, η οικογένεια είχε μεταναστεύσει πρόσφατα από τη Σενεγάλη. «Την ώρα που είμαστε λυπημένοι, είμαστε επίσης ευγνώμονες για το γεγονός ότι αυτοί που έκαναν αυτό το έγκλημα θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη».

Ο Djibril Diol, η σύζυγός του Adja Diol και η 22 μηνών κόρη τους Khadija κάηκαν στη φωτιά που έβαλαν οι τρεις νεαροί στο σπίτι τους τον περασμένο Αύγουστο. Μαζί τους πέθανε η συγγενής τους, Hassan Diol, και το μωρό της, η Hawa Baye.

Οι αρχές υποπτεύθηκαν από την αρχή εμπρησμό, για την ώρα πάντως δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση, το κίνητρο της εγκληματικής πράξης παραμένει ζητούμενο…