Τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα σπίτι στο Λάνκαστερ στην Καλιφόρνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν φρίκη.

Ο 34χρονος Maurice Jewel Taylor Sr. Κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον γιο του και την κόρη του. Στη συνέχεια κράτησε για 5 ημέρες τα άψυχα σώματα του 12χρονου Maurice Jr. και της 13χρονης Maliaka μέσα στο σπίτι, όπου ήταν και τα δύο μικρότερα αδέρφια, ηλικίας 8 και 9.

Την περίοδο αυτή, αναφέρουν τα έγγραφα του δικαστηρίου που κατατέθηκαν την Τρίτη, ο personal trainer έδειξε τις σορούς στα μικρότερα παιδιά που παρέμεναν στα δωμάτιά τους χωρίς φαγητό, όπως μεταδίδουν οι Los Angeles Times.

Την Παρασκευή, ένα τηλεφώνημα για πιθανή διαρροή αερίου έφερε τους πυροσβέστες μπροστά στο φριχτό θέαμα.

Οι πελάτες του Taylor, που έκαναν μάθημα μαζί του μέσω Zoom, είχαν καλέσει τις Αρχές όταν εκείνος σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί τους.

Η μητέρα των παιδιών, που ήταν στο σπίτι, δεν είναι ύποπτη αλλά ανακρίθηκε από τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις σορούς των παιδιών σε διαφορετικά δωμάτια μέσα στο σπίτι.

Την Τρίτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του Taylor για δολοφονία και κακοποίηση παιδιών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.