Τουρκία: Η Άγκυρα χαιρετίζει τη νίκη του Τατάρ στα κατεχόμενα

«Θα υπερασπιστούμε μαζί τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα της 'Βόρειας Κύπρου'» ήταν το μήνυμα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου


ΚΟΣΜΟΣ
22:50
18/10/2020
Τουρκία: Η Άγκυρα χαιρετίζει τη νίκη του Τατάρ στα κατεχόμενα
1
loading

Η Άγκυρα χαιρέτισε τη νίκη του εκλεκτού της στις «προεδρικές» εκλογές στα κατεχόμενα, του εθνικιστή Ερσίν Τατάρ, αναφέροντας ότι θα υπερασπιστεί μαζί του τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων στην ανατολική Μεσόγειο.

«Χαιρετίζουμε θερμά τον νικητή των προεδρικών εκλογών Ερσίν Τατάρ. Θα εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε την ευημερία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων. Θα υπερασπιστούμε μαζί τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα της "Βόρειας Κύπρου" (όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα) στην Ανατολική Μεσόγειο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Θ.Τ

    Ο αχυράνθρωπος του σουλτάνου και ο χατζιαβάτης του γίνονται υπερασπιστές της παραβατικότητας των τούρκων από την εισβολή και κατοχή της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Οι αξίες τους είναι η καταπάτηση του διεθνούς δικαίου, η βία, η νοθεία, η κλοπή και κάθε συνεπαγόμενο αδίκημα. Τις αξίες αυτές φαίνεται να επιβραβεύει και ένα μεγάλο μέρος του κατ\' επίφαση πολιτισμένου κόσμου, δια λόγων και μέσων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει